fbpx
Als in een waar sprookje staan jullie in prachtige trouwkleding aan het begin van het speciaal voor jullie ingerichte bospad. Je snuift de geur van verse dennenappels nog even op en geniet van de mooie zonnestralen die zich een weg banen tussen de bomen. Daar staan jullie dan… bijna in het echt verbonden!
Je kijkt nog een keer vol spanning om je heen. Rechts hoor je een vogel fluiten, links dwarrelen de eerste bladeren van de bomen, al jullie dierbaren zitten op houten klapstoelen versierd met vers geplukte bloemen en je voelt je intens gelukkig … Dit is jullie moment!

Aan het eind van het pad, onder de oude lindeboom, zullen jullie elkaar dan eindelijk het ja-woord gaan geven. Je loopt langzaam naar voren, pakt je partners warme hand en jullie kijken elkaar nog eens diep in de ogen. Het lijkt alsof je geluk inademt! Trouwen in het bos… kan het nog romantischer?!

Trouwen in het bos

Als weddingplanner van The Memory Factory breng ik jullie mooiste herinneringen tot leven. Breng jij je tijd het liefst door in de rustige en bovenal magische omgeving van Moeder Natuur, die iedere dag anders is, maar altijd prachtig? Kom jij weer helemaal tot rust bij het opsnuiven van de lucht van dennennaalden tijdens jouw wekelijkse boswandeling? Overweeg dan eens om te trouwen in het bos! Ik help graag bij de invulling van jullie dag en laat je kennismaken met de beste leveranciers!

Enthousiast geworden of toch nog niet helemaal overtuigd? Lees verder voor een paar van mijn talloze ideeën voor een unieke bruiloft in het bos, all ‘Inspired by Nature’!

Bruiloft organiseren

You’re invited

Jullie magische bruiloft begint natuurlijk al bij het versturen van de uitnodigingen! Maak uitnodigen van hout of met een hout-look. Of maak van je uitnodiging een soort ‘natuurkaart’ met daarop info over de grootste boom van dit bos, het meeste opvallende dier en de ‘must-sees’ (lees: jullie huwelijksceremonie!) van dit bos.

Bruiloftstyling: inspired by nature

Moeder Natuur heeft het prachtige decor al geregeld, dus het enige dat je nog hoeft te doen is een aantal unieke en persoonlijke touches toevoegen om de plek helemaal eigen te maken! Maak alles in jouw bos vredig en kalm en creëer zo een mystieke atmosfeer of ga juist voor een kleurrijk en fleurig geheel.

Speel met boskleuren en materialen. Een kaars en een bloemstuk op een houten basis maakt het snel sfeervol. Of gebruik hangende voorwerpen. Wat dacht je van glazen potten met wilde bloemen? En uiteraard veel kleine lichtjes!

En het allerbeste van alles… je hoeft niet te overdrijven met decoraties, want de natuur staat al aan jouw kant. Of het nu voorjaar is wanneer alle bloemen in bloei staan of in de magische herfst wanneer je omringt bent door zoveel prachtige kleuren. Stel je eens voor hoe geweldig mooi jullie trouwfoto’s eruit zullen zien. Laat de magie beginnen!

Trouwen in het Bos

Stap samen in het huwelijksbootje

Het bos leent zich uiteraard uitstekend voor een entree per romantische trouwauto. Een mooie oldtimer met een open dak en jullie twee als stralende middelpunt! Maar… is er water in de buurt? Denk dan eens aan een (huwelijks)bootje. Romantiek ten top!

Plant een huwelijksboompje

Symboliseer dat jullie samen een liefdevol en vruchtbaar leven tegemoet zullen gaan met het planten van een liefdesboom in ‘jullie’ bos. Zoals de boom groeit, zal ook jullie liefde voor elkaar groeien. Dit zal voor altijd aan deze prachtige dag blijven herinneren. Het zou toch geweldig zijn als jullie in de toekomst ieder jaar jullie huwelijksdag kunnen vieren onder deze boom!

En ze leefden nog lang en gelukkig…

Overigens is een boompje of de zaadjes ervan ook erg leuk als bedankje! Zodat ook de gasten deze unieke bruiloft nooit zullen vergeten!