fbpx
Een spannende dag vandaag! Je stapt met je moeder, je twee zusjes, schoonzus en beste vriendin de bruidsmodezaak binnen. Je ziet 1001 trouwjurken hangen en schiet al in de stress. Hoe kun je ooit een keuze gaan maken uit al die mooie jurken?

Gelukkig mogen jullie eerst even rustig een kopje thee drinken, waarna de adviseuse jou op weg helpt. Ze vertelt wat de nieuwste trends in bruidsmodeland zijn en je krijgt direct een beeld van wat je wel en niet zou willen. Je had nooit aan een jumpsuit gedacht, maar wil er toch wel een proberen om te kijken hoe het je staat. Ook een jurk met diepe V-hals wil je graag passen. De ballroomjurk – waarin je zeker zult shinen – lijkt je helemaal te gek!

Ga jij trouwen in 2019? Als weddingplanner van The Memory Factory heb ik een aantal bruidsjurkentrends van dit moment voor je op een rijtje gezet! Doe inspiratie op en oriënteer je alvast voordat je jouw bruidsjurk daadwerkelijk gaat uitzoeken.

De baljurk

Wil jij als een echte prinses in jouw eigen sprookje trouwen? Dat mag in 2019! Veel ontwerpers verwelkomen de baljurk met haar nauwsluitende lijfje en wijd uitlopende rok. Hiermee maak je zeker een grootse entree tijdens jullie trouwdag.

Beeld: stockfoto

Koninklijke jurk met cape of sleep

Hoe langer de sleep hoe beter! De koninklijke wedding dress met een lange sleep is helemaal hot. Ook een cape in combinatie met bijvoorbeeld een strapless jurk geeft het geheel een extra vrouwelijke look.

Beeld: stockfoto

Eenvoudig en minimalistisch

Houd jij niet van allerlei tierelantijntjes en details, ook dan kom jij helemaal aan je trekken. Ga voor een bruidsjurk met strakke lijnen en eenvoudig maatwerk. In de bruidsontwerpen voor 2019 zie je veel trouwjurken met minimalistische designs terug.

Beeld: stockfoto

Jumpsuits

Ben jij niet zo van de standaard jurken of wil jij iedereen verrassen met iets heel anders? Een jurk hoeft komend jaar niet per se een echte jurk te zijn. Ook jumpsuits zijn helemaal van nu! Ga voor een chic model met veel kant of een jumpsuit met weinig details.

Diepe V-hals

De diepe V-hals wordt steeds dieper en dieper, zelfs tot aan de navel. Wil jij een ultra sexy bruidsjurk met klasse, kijk dan zeker eens naar deze trend!

Beeld: stockfoto

Een trouwjurk met een halternek

De trouwjurk met een diepe decolleté is erg populair, maar je kunt ook gaan voor een jurk met een halternek. Deze mag modern en strak zijn of volledig van kant.

Beeld: stockfoto

Metallic

Trouwjurken met een metallic, sprankelend en glitter effect  zijn een populaire en opvallende optie binnen de bruidscollecties van 2019. In goud, zilver of brons, maar ook sprankelende touches variërend van champagne tot rosé goud.

Zachte pastelkleuren

Wit is altijd goed, maar wil jij toch liever iets anders? Ook zachte pastelkleuren, zoals lavendel, lila en zachtblauw zul je veel terug zien.

Beeld: stockfoto

Opvallende verfraaiingen en grote strikken

Ook uitvergrote verfraaiingen, zoals zware bloemversieringen – waardoor je een 3d effect creëert – mogen dit jaar. Een grote strik om je middel is ook helemaal de trend van nu en zorgt voor een vrouwelijke touch aan je trouwlook.

Veel succes met het uitzoeken van je bruidsjurk!

Beeld: stockfoto