fbpx

Trouwen op 1,5 meter afstand met maar enkele gasten, het is vaak niet wat bruidsparen vooraf voor ogen hadden bij hun droombruiloft. Veel stellen kiezen er dan ook voor om hun trouwdatum te verplaatsen naar 2022. Dit betekent alleen dat er nu al een run gaande is op de populairste trouwdatums in 2022. Niet erg zou je zeggen, maar houd er rekening mee dat je ook op tijd je locatie, fotograaf en andere leveranciers boekt, want voor je het weet zijn jouw favorieten al volgeboekt. Zorg dat je ruim een jaar van tevoren begint, om teleurstellingen te voorkomen.  

Bruiloft organiseren

Trouwen in de lente of zomer van 2022 

Normaal gesproken zijn de maanden van mei t/m september de meest populaire maanden om te trouwen. Het is lekker warm, het is lekker lang licht, iedereen is happy en je hoeft geen dikke stola of jas over je trouwjurk aan.  

Trouwen op 2-2-22 of op 22-2-22 

Een trouwdatum met alleen maar 2tjes, 2-2-22 of 22-2-22, dat staat natuurlijk prachtig op de trouwkaart en is een datum die niemand ooit nog zal vergeten. En uniek: want de volgende reeks is pas op 3-3-33, dus dan zou je ruim 11 jaar moeten wachten.   

Een mooie variant hierop is 20-02-2022. Het voordeel is dat deze datum op een zondag valt, terwijl de eerdergenoemde data doordeweeks zijn.

Populaire trouwdatums in 2022

Trouwen op 11-11-22 

De datum 11-11 is zeker voor stellen met carnavalsroots een extra speciale dag. Het begin van het carnavalsseizoen wordt traditioneel op deze datum ingeluid en het valt in 2022 ook nog eens in een mooi jaartal, 2×11. Des te meer reden om te trouwen op vrijdag 11-11-22.  

Zo kies je de perfecte trouwdatum 

Wil je tips over hoe je de perfecte trouwdatum kiest? Lees dan zeker ook even deze blog boordevol handige info! 

Bruiloft plannen 

Zorg dat je op tijd begint met het plannen van jouw bruiloft voor 2022, minimaal een jaar van tevoren. In deze handige trouwchecklist staat gedetailleerd per maand wat je moet regelen, wel zo handig! 

Meer trouwinspiratie?

Wil je meer trouwinspiratie opdoen, volg mij dan op Instagram of like mijn pagina op Facebook. Denk jij dat wij een match zijn en wil je graag dat The Memory Factory jullie helpt bij het plannen, organiseren en/of coördineren van jullie bruiloft?