fbpx

GAAF! Huur een foodtruck voor je bruiloft! Meestal zijn het nostalgisch ogende busjes of caravans die omgetoverd zijn tot de gaafste rollende eettentjes met allerhande hapjes en drankjes.

Hoe gaaf zou het zijn om één of meerdere foodtrucks voor jullie bruiloft in te huren! Zeker als jullie bruiloft buiten in de natuur plaats vindt, een festival thema heeft of zelfs als jullie de bruiloft maar deels buiten houden. Je kunt de foodtrucks zowel inzetten voor het diner als voor de hapjes tijdens de feestavond. Nog niet overtuigd? Lees snel de 5 redenen voor het huren van een foodtruck voor je bruiloft.

1. Je creëert een lekker ongedwongen sfeer

Je kunt tijdens je bruiloft gaan voor een chic diner met een vaste stoelindeling, maar wil je de sfeer net iets informeler hebben dan is het supergaaf om een foodtruck te huren. De gasten halen zelf hun favoriete maaltijd bij de gepassioneerde foodtruck-kok(kin)!

Bruiloft organiseren

2. Er is enorm veel keuze

In Nederland zijn honderden foodtrucks te huur, van kleurrijke retro grill tentjes tot industrieel ogende pasta trucks en originele sapkarren. Wil jij een foodtruck die past bij jullie thema? Er is enorm veel aanbod en er is zodoende altijd wel een foodtruck die bij jullie wensen past.

3. Een complete beleving

Een foodtruck zorgt direct voor een gave aankleding van de bruiloft. Qua decoratie hoef je daar dus alleen nog maar een kleine aanvulling op te doen. Bij het kiezen van een toffe foodtruck kijk je niet alleen naar wat voor heerlijk eten men te bieden heeft, maar ook naar uitstraling en beleving. Een foodtruck met sfeerverlichting? Met bediening aan statafels? Het personeel in bijpassende kleding? Het geheel zorgt voor een complete belevenis die een gave aanvulling kan vormen op jullie bruiloft.

4. Voor alle gasten een perfecte maaltijd

Bij een trouwdiner met meerdere gangen wordt er doorgaans gewerkt met een beperkte keuze die vooraf al vastligt. Bij een foodtruck kun je werken met een menukaart waarbij de gasten zelf kunnen kiezen uit diverse heerlijkheden.

5. Ook voor de late-night snack

Tijdens de feestavond kun je de locatie natuurlijk vragen om met snacks rond te gaan, maar nog handiger en leuker is het om je borrelende vrienden en familieleden gedurende de avond zelf hun late-night snacks te laten halen wanneer ze daar zin in hebben. De foodtruck die je voor het diner van de daggasten hebt gebruikt kun je vervolgens dus ook inzetten voor je avondgasten tijdens de feestavond.

Foodtruck huren voor bruiloft

Meer trouwinspiratie?

Wil je meer trouwinspiratie opdoen, volg mij dan op Instagram of like mijn pagina op Facebook. Denk jij dat wij een match zijn en wil je graag dat The Memory Factory jullie helpt bij het plannen, organiseren en/of coördineren van jullie bruiloft?