fbpx

Ben jij op zoek naar een mooie trouwlocatie? Een trouwlocatie waarbij je écht alles op één locatie kunt vinden? De populaire trouwlocatie Oesterdam in Zeeland is de perfecte locatie voor de bruiloft van je dromen! Hieronder lees je wat trouwen bij Oesterdam zo fantastisch maakt.

Bruiloft organiseren

Complete bruiloft op één locatie

Oesterdam is de ideale trouwlocatie in Zeeland voor een prachtige bruiloft. Je kunt de gehele trouwdag vieren bij Oesterdam: van ceremonie tot feest.

Ceremoniemeester met draaiboek voor bruiloft

Bij goed weer trouw je op het strand en waan je je op Ibiza met een prachtig decor omringd door water. Bij wat minder goed weer kun je trouwen in de sfeervolle feestzaal met royaal buitenterras. Ben je met een kleiner gezelschap dan kun je borrelen en dineren in de prachtige private dining area. Oesterdam beschikt over een zeer goede keuken, dus laat je lekker verwennen en geniet van een van de smakelijke arrangementen die Oesterdam biedt.

Ceremoniemeester met draaiboek voor bruiloft
Ceremoniemeester met draaiboek voor bruiloft

Bij Oesterdam vind je alles op één locatie: trouwen op het strand, of binnen in een van de mooie ruimtes. Waar je ook trouwt je hebt altijd een prachtig uitzicht. Je kunt er blijven overnachten in één van de luxe bruidssuites of in één van de villa’s. En zelfs jullie gasten kun je de mogelijkheid bieden om te overnachten op het resort. De volgende ochtend geniet je heerlijk na met een uitgebreid ontbijt en relax je in Oesterdam Wellness.

Ceremoniemeester met draaiboek voor bruiloft
Ceremoniemeester met draaiboek voor bruiloft

Oesterdam, een prachtige omgeving om te trouwen

Oesterdam ligt in het Zeeuwse plaatsje Tholen, aan de westkant van het Schelde-Rijnkanaal, op de grens met Noord-Brabant en vanuit heel Nederland makkelijk bereikbaar.

De trouwlocatie is omringd door water, wat een extra dimensie geeft aan jullie bruiloft. Je geniet van het rustgevende water tijdens je buitenbruiloft of vanuit de feestzaal met buitenterras. En wat dacht je van een prachtige zonsondergang in de loop van jullie trouwdag? Dat betekent samen genieten, maar ook nog eens de prachtigste trouwfoto’s!

Ceremoniemeester met draaiboek voor bruiloft
Ceremoniemeester met draaiboek voor bruiloft

Professioneel Eventmanager die zorgt voor een compleet verzorgde dag

Oesterdam zorgt voor een compleet verzorgde dag, want wat is er nu mooier dan de ceremonie, receptie, diner en het feest op één locatie? De hoogstaande kwaliteit die de locatie biedt vind je terug in het eten, maar ook in de gastvrijheid van het personeel.

Oesterdam werkt ook nog eens met professionals. Voor je bruiloft krijg je een eventmanager aangewezen die veel ervaring heeft met het plannen en organiseren van huwelijken, die met je meedenkt en je stap voor stap begeleidt naar de grote dag en bijstaat tijdens de dag. De eventmanager heeft een groot netwerk aan betrouwbare leveranciers die hoogwaardige kwaliteit leveren. Denk aan een fotograaf, dj, stylist en patissier. Zo kun je zelf jouw ideale trouwdag vormgeven.

Ceremoniemeester met draaiboek voor bruiloft

Styling van de trouwlocatie

Qua styling is voor iedereen wat wils. Onderstaande video geeft een beeld van hoe de diverse settings aangekleed kunnen worden. Geef je wensen door aan de eventmanager en je wordt in contact gebracht met de beste leveranciers!

Ceremoniemeester met draaiboek voor bruiloft

Oesterdam, de perfecte locatie voor de bruiloft van je dromen!

Deze leveranciers werkten mee aan de styled shoot:

Locatie : Oesterdam | Organisatie: Jinth | Organisatie: The Memory Factory | Fotograaf: Love Rules | Videograaf: Bluebeard Media | Weddingstyling: In Style Styling & Decoraties | Bloemen: Blooming by Heleen | Stationary: Leintjes | Visagie & hairstylist: Letty Stok | Trouwjurk: Look of Love Bridal Boutique | Trouwpak: Michael & Giso | Sieraden: Juwelier Goudsmid Ooms | BABS: CakeBABS | Bruidstaart: Cake5 | Muziek: The Wedding DJ

Meer trouwinspiratie?

Wil je meer trouwinspiratie opdoen, volg mij dan op Instagram of like mijn pagina op Facebook. Denk jij dat wij een match zijn en wil je graag dat The Memory Factory jullie helpt bij het plannen, organiseren en/of coördineren van jullie bruiloft?