fbpx

Je bruiloft: de mooiste dag van je leven! Of maak je er de mooiste DAGEN van  je leven van? Een bruiloft weekend betekent meerdere dagen genieten. Ga jij voor een meerdaagse bruiloft? Lees snel verder voor 5 redenen om dit zeker in overweging te nemen!

Bruiloft organiseren

1. Extra lang genieten

Niet maar één dag genieten van je bruiloft, maar extra lang de tijd met je dierbaren om je heen, dat is toch helemaal geweldig? Waarom zou je één van de grootste momenten van je leven zo snel voorbij laten gaan? Een bruiloft weekend betekent gewoonweg extra lang genieten!

2. Relaxt en ongedwongen

Je hebt 1001 ideeën voor je bruiloft, maar hoe krijg je dat allemaal in één dag gepropt? Je zult dan keuzes moeten maken, want je wil niet de hele dag gehaast de dag door gaan. Of de oplossing: een bruiloft weekend! Op vrijdag komen de gasten in alle rust aan op locatie, op zaterdag is de grote dag met feestavond en op zondag genieten jullie met iedereen nog even na tijdens het ontbijt of een uitgebreide brunch.

Ceremoniemeester met draaiboek voor bruiloft

3. Je hebt meer mogelijkheden om activiteiten te doen

Spelletjes, een uitgebreid champagne ontbijt, een themabruiloft, lekker lang tafelen, samen genieten van de zonsondergang, veel toffe fotomomenten creëren, en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn echt eindeloos als je meerdere dagen tot je beschikking hebt. In plaats van talloze keuzes te moeten maken, kun je het gewoon allemaal wat relaxter doen en kun je ook écht rustig meerdere activiteiten ondernemen.

Spellen spelen op het strand tijdens de bruiloft

4. Een toplocatie voor je bruiloft weekend

Bij een bruiloft weekend hoef je je er niet druk over te maken dat iedereen na een drankje of 2 ‘s nachts nog naar huis moet rijden. Dat betekent ook dat je meer opties hebt qua locaties. Je kunt je bruiloft wat verder weg houden, je kunt midden in de natuur trouwen of een echte festival bruiloft houden.

Ceremoniemeester met draaiboek voor bruiloft

5. Intens genieten met je dierbaren

Waar je bij een eendaagse bruiloft misschien niet eens de tijd hebt om al je gasten uitgebreid te spreken, kun je daar tijdens je bruiloft weekend uitgebreid de tijd voor nemen. Want ook je gasten hebben waarschijnlijk enorm naar jullie bruiloft uitgekeken. Intens genieten is dat!

Meer trouwinspiratie?

Wil je meer trouwinspiratie opdoen, volg mij dan op Instagram of like mijn pagina op Facebook. Denk jij dat wij een match zijn en wil je graag dat The Memory Factory jullie helpt bij het plannen, organiseren en/of coördineren van jullie bruiloft?