fbpx

De voorbereidingen voor je bruiloft kunnen soms stressvol zijn, maar zijn meestal gewoon heel erg leuk! Alleen: er is zo ENORM VEEL KEUZE. Het kan dan knap lastig zijn om keuzes te moeten maken. Veel makkelijker maak je het met een kleurenthema voor je bruiloft. Zo kun je richting geven en krijg je eenheid in de styling op je bruiloft. Denk aan tafels die prachtig gestyled zijn met tafellinnen en een mooi servies, bijpassende bruiloft decoratie zoals vaasjes met bloemen erin, sfeerverlichting en in hetzelfde kleurenpalet de menukaart en de naamkaartjes voor de tafelschikking.

Bruiloft organiseren

Welke kleur kies je voor je bruiloft?

De kleur die je kiest kun je natuurlijk helemaal zelf bepalen. Denk aan groen voor een bruiloft in de natuur. Goud voor een echte sprookjesbruiloft. Je kunt ook kiezen voor een van de populaire kleuren roze of rood. Of denk ook eens aan de kleuren champagne, beige, perzik of babyblauw.

Bij je kleurkeuze kun je daarnaast rekening houden met het seizoen waarin je van plan bent te gaan trouwen. Lente zal zich wat meer lenen voor geel, terwijl je in de winter misschien eerder voor wit of (licht)blauw zal gaan.

Ook het combineren van twee kleuren kan erg mooi uitpakken: denk bijvoorbeeld aan royal blauw met goud, oudroze met mosgroen of wit met rood.

Taken van een weddingplanner

Waar laat je de kleur in terugkomen?

Natuurlijk hoef je bij een kleurenthema niet per se alles in de gekozen kleur te doen. Wel laat je duidelijke accenten terugkomen in bijvoorbeeld het tafellinnen, de servettenhouders, de kaarsen, de menukaarten, het bruidsboeket, de decoratie, een van je cocktails, de bewegwijzering en de kleding van de bruidsmeisjes.

Zorg ervoor dat het één mooi en samenhangend geheel wordt.

Bruidsmeisjes in kleurenthema bruiloft

Hoe wordt je kleurenthema daadwerkelijk een mooi geheel?

Wanneer je aan het fantaseren bent over je droombruiloft heb je vast een bepaald beeld in gedachten? Prachtig gestylde tafels en een mooi servies, bijpassende bruiloftdecoratie zoals zoals vaasjes met bloemen erin, sfeerverlichting en in hetzelfde kleurenpalet de menukaart en de naamkaartjes voor de tafelschikking. Maar hoe zorg je ervoor dat je écht eenheid krijgt in de styling op jullie bruiloft?

Daar kan een bruiloft stylist voor zorgen! Een bruiloft stylist zorgt er namelijk voor dat de bruiloft styling past bij de trouwlocatie, bij het kleurenthema dat jullie gekozen hebben en bovendien bij jullie als koppel.

The Memory Factory werkt samen met ervaren bruiloft stylisten die passie hebben voor hun vak, op de hoogte zijn van de laatste trends en dat sfeerbeeld wat jullie in gedachten hebben tot leven kunnen brengen. Meer weten? Neem gerust eens contact met mij op.

Decoratie en stationary voor bruiloft

Meer trouwinspiratie?

Wil je meer trouwinspiratie opdoen, volg mij dan op Instagram of like mijn pagina op Facebook. Denk jij dat wij een match zijn en wil je graag dat The Memory Factory jullie helpt bij het plannen, organiseren en/of coördineren van jullie bruiloft?