fbpx

​Gefeliciteerd, verloofden! Jullie hebben de eerste stap gezet op weg naar een leven vol liefde en geluk. Nu begint een spannende reis: het plannen en organiseren van jullie droombruiloft. Terwijl jullie je voorbereiden op de grote dag, is het begrijpelijk dat de stress soms kan toeslaan. Want waar moet je beginnen? Hoe moet je droombruiloft eruit zien? Wat moet je allemaal regelen voor je bruiloft? En hoe zorg je ervoor dat je niks over het hoofd ziet? Maak je geen zorgen, hier is de perfecte oplossing om jullie te helpen genieten van elk moment van deze bijzondere tijd: de No Stress Wedding Class.

Bruiloft organiseren

Het plannen van je bruiloft

Jullie zijn vast al begonnen met dromen over hoe jullie grote dag eruit zal zien. Maar, laten we eerlijk zijn, het plannen van een bruiloft kan overweldigend zijn. Het kiezen van de juiste locatie, het perfecte menu, en het regelen van elk klein detail kan een uitdagende taak zijn.

Een originele styling van je trouwlocatie

Beeld: Love Rules

Introducing: No Stress Wedding Class

Om jullie te helpen de stress te verminderen en vol vertrouwen door het planningsproces te gaan, introduceren we de No Stress Wedding Class – dé Instagram training die jullie alle tools en kennis biedt om jullie bruiloft tot in de puntjes te organiseren. Deze unieke online training is ontworpen om jullie te begeleiden, van het kiezen van de juiste leveranciers tot het plannen van een onvergetelijke huwelijksceremonie.

Wat kun je verwachten van de bruiloft training?

  • Deskundige begeleiding: Als ervaren weddingplanner deel ik mijn geheimen en expertise met jullie. Leer hoe je een planning opstelt, prioriteiten stelt en omgaat met onvoorziene situaties.
  • Trouwinspiratie: Ontvang inspiratie voor decoratie, thema’s en trends die passen bij jullie unieke stijl. Leer hoe je jullie persoonlijkheid in elk aspect van de bruiloft kunt integreren.
  • Budgetbeheer: Een van de grootste bronnen van stress bij het plannen van een bruiloft is het budget. Ontvang praktische tips om jullie droombruiloft binnen het gestelde budget te realiseren.
  • Handige tools en checklists: Krijg toegang tot exclusieve tools en checklists die jullie begeleiden bij elke stap van het planningsproces. Van het samenstellen van de gastenlijst tot het opstellen van een draaiboek, het regelen van je bruiloft wordt daarmee een stuk eenvoudiger!
Bruidstaart Sprinkles Bakery

Beeld: Love Rules

Meld je nu aan!

Neem de controle over je bruiloft, zorg dat het regelen van de bruiloft vlot verloopt en laat de stress achterwege. Meld je aan voor de No Stress Wedding Class en begin aan een reis vol plezier, liefde en zorgvuldige planning. Jullie droombruiloft is binnen handbereik, en met de juiste begeleiding kunnen jullie er zeker van zijn dat elk moment onvergetelijk zal zijn. 

Als je klaar bent om de eerste stap te zetten naar een stressvrije bruiloft, klik dan hier om je aan te melden voor de No Stress Wedding Class. Laat de voorbereidingen beginnen, en geniet van elke stap op weg naar jullie perfecte dag!

Bruidstaart Sprinkles Bakery

Beeld: Love Rules

Meer trouwinspiratie?

Wil je meer trouwinspiratie opdoen, volg mij dan op Instagram of like mijn pagina op Facebook. Denk jij dat wij een match zijn en wil je graag dat The Memory Factory jullie helpt bij het plannen, organiseren en/of coördineren van jullie bruiloft?