ADVIES OP MAAT

Hou je toch liever zelf de touwtjes in handen, maar zit je nog met een aantal vragen?

Als Professioneel Wedding & Event Planner kan ik advies geven over de beste leveranciers die bij jullie dag passen of waar je allemaal op moet letten bij de organisatie van jullie bruiloft of event. Misschien heb je nog geen idee wat voor thema of stijl je wilt neerzetten en kun je daar wat hulp in gebruiken. Ook kan ik je helpen bij het opstellen van het draaiboek of de gesprekken met de leveranciers.

 

In het kennismakingsgesprek bespreken we hoe jullie de dag voor jullie zien en waar jullie nog hulp bij nodig hebben. Het doel is dat jullie uiteindelijk het gevoel hebben dat alles op rolletjes loopt, zodat jullie optimaal kunnen genieten van de voorbereidingen en de dag zelf.

Ik werk heel transparant, zodat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn. Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek maak ik een offerte op met daarin de uren die ik zal besteden aan hetgeen waarmee ik jullie kan ontzorgen. Ik reken een vast bedrag van €70 per uur incl. BTW. Jullie bepalen waarmee ik jullie kan helpen, ik voer het uit!

In het kennismakingsgesprek bespreken we hoe jullie de dag voor jullie zien en waar jullie nog hulp bij nodig hebben. Het doel is dat jullie uiteindelijk het gevoel hebben dat alles op rolletjes loopt, zodat jullie optimaal kunnen genieten van de voorbereidingen en de dag zelf.

Ik werk heel transparant, zodat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn. Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek maak ik een offerte op met daarin de uren die ik zal besteden aan hetgeen waarmee ik jullie kan ontzorgen. Ik reken een vast bedrag van €70 per uur incl. BTW. Jullie bepalen waarmee ik jullie kan helpen, ik voer het uit!

MEER WETEN?

Ik wil graag met jullie praten over alle mogelijkheden om jullie trouwdag of event tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Nieuwsgierig geworden? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!

12 + 9 =

LET'S CONNECT