the-memory-factory-logo-menu
the-memory-factory-logo-menu

ADVIES OP MAAT

Hou je toch liever zelf de touwtjes in handen, maar zit je nog met een aantal vragen?

Als professioneel weddingplanner kan ik ook advies geven of hulp bieden bij bepaalde onderdelen in het organisatieproces. Zo kan ik bijvoorbeeld ondersteuning bieden bij het vinden van de perfecte trouwlocatie of jullie helpen bij het uitzoeken van de beste leveranciers. Ook kan ik tips geven over de daginvulling en helpen bij het opstellen van het draaiboek.
 

the-memory-factory-inpage-advies-166
the-memory-factory-inpage-advies-34

In het kennismakingsgesprek bespreken we hoe jullie de dag voor jullie zien en waar jullie nog hulp bij nodig hebben. Het doel is dat jullie uiteindelijk het gevoel hebben dat alles op rolletjes loopt en geen stress hebben, zodat jullie optimaal kunnen genieten van de voorbereidingen en de dag zelf.

Ik werk heel transparant, zodat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn. Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek maak ik een offerte op met daarin de uren die ik zal besteden aan hetgeen waarmee ik jullie kan ontzorgen. Jullie bepalen waarmee ik jullie kan helpen, ik voer het uit!

the-memory-factory-inpage-advies-34

In het kennismakingsgesprek bespreken we hoe jullie de dag voor jullie zien en waar jullie nog hulp bij nodig hebben. Het doel is dat jullie uiteindelijk het gevoel hebben dat alles op rolletjes loopt, zodat jullie optimaal kunnen genieten van de voorbereidingen en de dag zelf.

Ik werk heel transparant, zodat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn. Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek maak ik een offerte op met daarin de uren die ik zal besteden aan hetgeen waarmee ik jullie kan ontzorgen. Ik reken een vast bedrag van €70 per uur incl. BTW. Jullie bepalen waarmee ik jullie kan helpen, ik voer het uit!

MEER WETEN?

Ik wil graag met jullie praten over alle mogelijkheden om jullie trouwdag of event tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Nieuwsgierig geworden? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!

1 + 12 =

LET'S CONNECT

Logo M van The Memory Factory