fbpx

BRUILOFT STYLING

Bruiloft styling die bij jullie past

Je hebt vast een bepaald beeld in gedachten als je aan het fantaseren bent over hoe jullie droombruiloft er uit moet komen te zien. Tafels die prachtig gestyled zijn met tafellinnen en een mooi servies, bijpassende bruiloft decoratie zoals vaasjes met bloemen erin, sfeerverlichting en in hetzelfde kleurenpalet de menukaart en de naamkaartjes voor de tafelschikking. Maar hoe zorg je ervoor dat je eenheid krijgt in de styling op jullie bruiloft? Daar kan een bruiloft stylist voor zorgen! Een bruiloft stylist zorgt er namelijk voor dat de bruiloft styling past bij de trouwlocatie, bij de stijl en/of het thema dat jullie gekozen hebben en bovendien bij jullie als koppel. 

Bruiloft stylist

The Memory Factory focust zich 100% op de planning en organisatie van jullie bruiloft. Daarom werken wij samen met ervaren bruiloft stylisten die passie hebben voor hun vak, op de hoogte zijn van de laatste trends en dat sfeerbeeld wat jullie in gedachten hebben tot leven kunnen brengen. Middels een persoonlijk gesprek kunnen jullie al jullie wensen en ideeën delen, denkt de bruiloft stylist met jullie mee, geeft stylingadvies en maakt een stylingplan op met een op maat gemaakte offerte. Op de dag zelf neemt de bruiloft stylist alle bruiloft decoratie, meubilair en verlichting mee naar de trouwlocatie, brengt het stylingplan tot leven en ruimt alles ook weer netjes na de bruiloft op. Jullie gasten zullen onder de indruk zijn van hoe mooi de trouwlocatie eruit ziet!

Mijn doel is jullie te koppelen aan de juiste stylist de jullie droombeeld kan creëren. Dit kan voor de gehele bruiloft styling zijn, maar ook alleen de ceremonie of het diner. Ik wil graag dat jullie naar het stylingplan kijken en denken “Yes, de stylist heeft ons begrepen, dit zijn wij, zo zien wij onze droombruiloft voor ons!”

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

The Memory Factory staat voor unieke en persoonlijke bruiloften. Niet een bruiloft zoals het hoort, maar een bruiloft die bij jullie past!
Denk jij dat wij een match zijn en wil je graag dat The Memory Factory jullie helpt bij het plannen, organiseren en/of coördineren van jullie bruiloft?  Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op voor het inplannen van een 
vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

4 + 9 =

LET'S CONNECT

Logo M van The Memory Factory