fbpx

EVENTS

focus op jouw gasten, ik op jouw event

Event Manager

Wil je een onvergetelijk zakelijk evenement zoals een bedrijfsfeest of een relatiedag organiseren waar je gasten nog lang over na zullen praten, maar heb je niet de kennis in huis en/of de tijd om dit goed neer te zetten? Schakel dan The Memory Factory als Event Manager in!

Vaak is het inhuren van een Event Manager ook nog eens goedkoper dan het zelf doen, omdat je personeel het naast hun huidige werkzaamheden moeten doen wat totaal niet efficiënt werkt. Het inhuren van een Event Manager bespaart je een hoop tijd en dus ook kosten. Zo kun jij je focussen op je corebusiness en neem ik de gehele organisatie van het evenement uit handen.

Redenen inschakelen Event Manager: 

Je wilt een evenement neerzetten dat bij jullie past, maar vindt het lastig om invulling aan de dag te geven.
Ik ga met jullie in gesprek over jullie wensen, verwachtingen, wie jullie zijn als bedrijf en wat jullie mooiste herinneringen zijn. Dit verwerk ik in een uniek concept.
Je wilt de beste leveranciers, maar weet niet wat er allemaal op de markt te krijgen is.
Ik heb connecties met de beste leveranciers en ben op de hoogte van de laatste trends. Hierdoor kunnen we een inspirerend, leuk en uniek evenement neerzetten.
Je wilt deze leveranciers tegen de beste prijs en passend binnen jullie budget.
Ik heb connecties met de beste leveranciers en ben op de hoogte van de laatste trends. Hierdoor kunnen we een inspirerend, leuk en uniek evenement neerzetten.
Je raakt gestrest bij de gedachte aan het organiseren van het event en of het wel goed zal gaan op de dag zelf
Ik ontzorg jullie door de gehele organisatie op mij te nemen: van conceptontwikkeling tot ervoor zorgdragen dat alles volgens draaiboek verloopt.
Je wilt op de dag zelf met je gasten kunnen spreken en kunnen genieten van de dag.
Als externe Event Planner heb ik geen binding met jullie gasten, waardoor ik mij volledig kan focussen op de organisatie en jullie dus op jullie gasten.
Je bent bang dat er bij de organisatie zaken over het hoofd worden gezien.
Door mijn opgedane kennis en ervaring weet ik precies op welke details ik moet letten zodat de kans dat zaken over het hoofd worden gezien minimaal wordt.

Mijn taken op een rijtje:

N

Ontwikkelen van concept: unieke daginvulling die past bij jullie bedrijf

N

Zoeken naar de juiste leveranciers die aansluiten bij dit concept

N

Onderhandelen met leveranciers voor de beste prijs

N

Briefen van leveranciers

N

Opmaken van een draaiboek

N

Begeleiden van het logistieke proces

N

Aanspreekpunt voor alle leveranciers, gasten en opdrachtgever

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

The Memory Factory staat voor unieke en persoonlijke bruiloften. Niet een bruiloft zoals het hoort, maar een bruiloft die bij jullie past!
Denk jij dat wij een match zijn en wil je graag dat The Memory Factory jullie helpt bij het plannen, organiseren en/of coördineren van jullie bruiloft?  Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op voor het inplannen van een 
vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

2 + 3 =