fbpx

Eline & Maarten

Festival bruiloft

Maarten & Eline hebben allebei een drukke baan en kunnen wel wat hulp gebruiken bij de planning en organisatie van hun festival bruiloft. Tijdens het kennismakingsgesprek blijkt dat ze niet helemaal op 1 lijn zitten qua invulling van de bruiloft: Maarten wil trouwen op een locatie met allure zoals een kasteel of een fort en wil arriveren in een chique trouwauto. Eline wil een festival bruiloft, een ‘boerencamping’-idee met een hippe, rauwe, vintage look en aankomen op de trouwlocatie in een bakfiets. Voor mij ligt er dus een mooie uitdaging om een bruiloft neer te zetten die zij beiden te gek vinden!

Bruiloftsweekend

We gaan herinneringen ophalen, waar worden zij nou echt happy van? Zij houden van lekker uitgebreid (Italiaans) eten met goede wijnen, of borrelen met speciaal biertjes. Ze kamperen graag en zitten dan uren voor hun tentje rummikub te spelen. Ook gaan ze graag naar festivals. Maarten houdt erg van geschiedenis. Al deze herinneringen breng ik samen op hun bruiloft. Vele speeches en uitgebreid tafelen gaan  niet samen op de dag zelf, zeker niet wanneer je daarna ook nog een groot feest wilt geven. Je zit aan tijd gebonden. De wens is om lekker lang te tafelen met goede wijnen, goede gesprekken, en onderwijl mooie speeches. Maar er moet ook keihard gefeest worden. Daarom kiezen we ervoor om er een bruiloftsweekend van te maken.

Trouwen en kamperen

We gaan kamperen! Dit weekend start op vrijdag op een camping vlakbij de trouwlocatie, waar dat festivalsfeertje a la ‘boerencamping’-idee van Eline terug komt. Het is vandaag de warmste dag van het jaar, maar gelukkig hebben we van te voren een grote stretchtent geregeld. Om 17 uur druppelen de gasten “binnen”, worden tentjes opgezet (M&E slapen in een omgebouwde brandweerwagen!), geborreld en genoten van een shared dining concept met allemaal Italiaanse lekkernijen. Als toetje krijgen de gasten de favorieten van het bruidspaar geserveerd: een tafel vol chocolade lekkernijen (Maartens favoriet) en een tafel vol kaasjes (Eline’s favoriet) en wordt er nog een hilarisch spel gespeeld. Er heerst een ongedwongen relaxte sfeer.

First look

Op zaterdag is de grote dag. We hebben een foodtruck geregeld, waar de gasten hun ontbijt kunnen halen. M&E maken zich klaar voor deze bijzondere dag. En dan is het moment van de first look. Wauw, wat zien ze er beiden prachtig uit! Ondertussen ontvang ik alle leveranciers op de trouwlocatie, een locatie met allure zoals Maarten zo graag wilde: Fort bij Vechten. Ik zorg dat er wordt opgebouwd zoals afgesproken, check het geluid, deel de stoelen in met naamkaartjes en zet buiten de bewegwijzering neer.

Trouwen bij Fort bij vechten

Het aanstaande bruidspaar gaat na aankomst bij het Fort mooie foto’s maken en ik verwelkom alle gasten en wijs ze naar hun plek. Tijdens de ceremonie wordt er gelachen en gehuild. Alles wordt vastgelegd door fotograaf Hanke Arkenbout. Na de ceremonie wordt er buiten geborreld, speechen de vaders en worden er foto’s gemaakt met familie & vrienden, terwijl een muzikant de favoriete nummers van het bruidspaar zingt en speelt op zijn gitaar. Op de biertap zit ook een van de favoriete speciaalbiertjes van het bruidspaar. Om het relaxte ongedwongen campingsfeertje te behouden wordt er op de trouwlocatie gebbqt. Om 20 uur arriveren de avondgasten en vindt de openingsdans plaats onder begeleiding van de muzikant. En daarna wordt er keihard gefeest. Dit weekend stond echt in het teken van M&E en had alle ingrediënten die hun zo gelukkig maken.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

The Memory Factory staat voor unieke en persoonlijke bruiloften. Niet een bruiloft zoals het hoort, maar een bruiloft die bij jullie past!
Denk jij dat wij een match zijn en wil je graag dat The Memory Factory jullie helpt bij het plannen, organiseren en/of coördineren van jullie bruiloft?  Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op voor het inplannen van een 
vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

12 + 14 =

LET'S CONNECT

Logo M van The Memory Factory