fbpx
the-memory-factory-logo-menu
the-memory-factory-logo-menu

PORTFOLIO & REFERENTIES

Inspiratie voor jouw bruiloft

Weddingplanner The Memory Factory heeft het genoegen gehad om een bijdrage te mogen leveren aan de planning en organisatie van geweldig mooie bruiloften en daarmee het maken van nieuwe herinneringen voor diverse bruidsparen. Hieronder kun je je laten inspireren door de bruiloften van een aantal prachtige stellen te bekijken waar Weddingplanner The Memory Factory bij betrokken was. Misschien doe je nog wel inspiratie op voor je eigen bruiloft! Ook lees je de ervaringen van de bruidsparen over de organisatie van hun bruiloft door Weddingplanner The Memory Factory. Benieuwd wat Weddingplanner The Memory Factory voor jullie kan betekenen? Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

Kirsten & Erik

Een kleurrijke trouwceremonie op het strand

“Een goede ceremoniemeester (en weddingplanner)! Wij zijn op 1 september getrouwd en Danitsja was op onze bruiloft de ceremoniemeester. Voorafgaand aan de bruiloft heeft Danitsja met ons meegedacht met ideeën en met de planning, ze heeft de ceremoniemeesterbrief gemaakt en ze heeft de laatste afstemming met de leveranciers gedaan.

Op de dag zelf was het erg fijn een professioneel ceremoniemeester te hebben! Altijd zijn er wel onverwachte zaken en Danitsja heeft dat soepel en zonder dat wij het merkten opgepakt en ons samen met de gasten een onvergetelijke en prachtige dag bezorgd! Danitsja, oprecht bedankt!.”

Bekijk de bruiloft >

Trouwen op het strand
Huwelijk op het strand
Trouwshoot aan zee
Een wereldkaart als origineel gastenboek voor je bruiloft

Eline & Maarten

Een kleurrijke trouwceremonie op het strand

“Hoe zorg je er voor dat de voorbereidingen, brainstorming, priorisering en uitvoering van een complex huwelijk perfect ondersteund worden? Wij kunnen je aanraden om Danitsja van The Memory Factory te vragen om jullie te assisteren. Vanaf het moment dat wij onze huwelijkslocatie moesten gaan uitzoeken tot de dag na ons huwelijk zijn wij enorm blij met al haar hulp, goede raad en professionaliteit.

Danitsja is een hele positieve dame die de boel goed in de gaten heeft en houdt. Voorafgaand aan ons huwelijk wisten we elke maand wat de prio’s waren op onze to do lijst en hebben we veel overleg gehad bij verschillende feestlocaties alsmede bij ons thuis. Ze heeft ons zeer goed gelezen en aangevuld waar nodig, ook is ze altijd beschikbaar voor goede suggesties. Ten tijde van ons huwelijk, dat dus duurde van vrijdagmiddag t/m zondagmiddag, is ze voor iedereen het vaste aanspreekpunt geweest en heeft ze enorm meegeholpen om ons huwelijk onvergetelijk te maken door onze ceremoniemeester te zijn.”

Bekijk de bruiloft >

Trouwen op het strand
Huwelijk op het strand
Trouwshoot aan zee
Een wereldkaart als origineel gastenboek voor je bruiloft

Veronique & Jasper

De missie van The Memory Factory is bruiloften organiseren die in het teken staan van het bruidspaar, een bruiloft die echt bij jullie past! Dit doe ik door jullie mooiste herinneringen tot leven te brengen. Dit verliefde stel houdt erg van het dynamische stadsleven en gaat graag picknicken in het stadspark of een terrasje pakken in de stad. Hoe ik dit doorvoer op de bruiloft?

Bekijk de styled shoot >

StancePhotography_CityUrban-87
Samen proosten op het huwelijk
StancePhotography_CityUrban-72
StancePhotography_CityUrban-85
StancePhotography_CityUrban-109

Anke & Jaco

The Memory Factory laat de mooiste herinneringen van bruidsparen terug komen op hun bruiloft. Maar waar moet je dan aan denken? Bekijk deze styled shoot, die je een goed beeld geeft hoe The Memory Factory jullie herinneringen tot leven kan brengen op jullie trouwdag! 

Bekijk de styled shoot >

Trouwen op het strand
Een wereldkaart als origineel gastenboek voor je bruiloft
Huwelijk op het strand
Trouwshoot aan zee

Wendy & Jaco

“Dankzij het professionele optreden van Danitsja hebben wij op onze trouwdag nergens over na hoeven denken en konden we volop genieten van deze bijzondere dag! Danitsja denkt mee, heeft geweldige ideeën en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is! Dank je wel dat je onze bruiloft zo fantastisch begeleidt hebt!”

Bekijk de bruiloft >

Een toffe groepsfoto op het strand tijdens een beach wedding
Decoratieve witte bruidstaart met drie lagen
Een mooie trouwreportage op het strand bij ondergaande zon
Romantische openingsdans op bruiloft

Tessa & Ronald

Bruidspaar en bruidsmeisjes in de duinen

“Onze trouwdag was een dag om nooit te vergeten, geweldig was het! De inzet van Danitsja van The Memory Factory bleek een van de beste keuzes te zijn geweest die we voor deze prachtige dag hebben gemaakt. Zij heeft vrijwel alles tot in de puntjes georgansieerd waardoor het voor ons werkelijk een feestdag werd. Dankjewel Danitsja, van harte aanbevolen!”

Bekijk de bruiloft >

Bruidspaar en bruidsmeisjes in de duinen

“Onze trouwdag was een dag om nooit te vergeten, geweldig was het! De inzet van Danitsja van The Memory Factory bleek een van de beste keuzes te zijn geweest die we voor deze prachtige dag hebben gemaakt. Zij heeft vrijwel alles tot in de puntjes georganiseerd waardoor het voor ons werkelijk een feestdag werd. Dankjewel Danitsja, van harte aanbevolen!”

Bekijk de bruiloft >

Voorbereiding bruid door visagist en haarstylist
Buiten trouwen in het bos
Bruidstaart op een houten basis
De openingsdans als officiele opening van de dansvloer

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

The Memory Factory staat voor unieke en persoonlijke bruiloften. Niet een bruiloft zoals het hoort, maar een bruiloft die bij jullie past!
Denk jij dat wij een match zijn en wil je graag dat The Memory Factory jullie helpt bij het plannen, organiseren en/of coördineren van jullie bruiloft?  Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op voor het inplannen van een 
vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

5 + 11 =

LET'S CONNECT

Logo M van The Memory Factory