fbpx

Ontdek de GEHEIMEN voor het organiseren van je perfecte DROOMBRUILOFT ......

….zodat je geen detail mist én op je trouwdag zelf heerlijk kunt genieten en ontspannen!

Wil je zelf je perfecte droombruiloft organiseren?

Wist je dat de organisatie van een bruiloft gemiddeld 285 uur kost? Dat zijn bijna ruim 7 weken fulltime werken en dat naast je baan. Het is dus belangrijk dat je de tijd die je aan de organisatie van je bruiloft besteed zo effectief mogelijk inricht!

Al jaren help ik als gecertificeerd weddingplanner of professioneel ceremoniemeester stellen bij de organisatie en coördinatie van hun bruiloft. Veel stellen ervaren onnodige stress in het voortraject of op de trouwdag zelf, terwijl het organiseren van je bruiloft een feestje moet zijn! Door gebrek aan ervaring met het organiseren van zo’n groot evenement als een bruiloft kost het vaak meer tijd dan nodig is en worden er soms belangrijke zaken vergeten. 

Met mijn jarenlange ervaring wil ik aanstaande bruidsparen helpen om zonder stress hun eigen droombruiloft te organiseren om zo onbezorgd te kunnen genieten op de dag zelf!

Wil je ook regie in eigen handen houden en onbezorgd genieten op jullie perfect georganiseerde droombruiloft? Kies dan voor de No Stress Wedding Class!

 

Bruiloft organiseren

5 redenen om de training te volgen!

l

Je krijgt alle tools in handen om een perfect georganiseerde bruiloft neer te zetten;

Hierdoor kun je op de dag zelf ontspannen, loslaten en onbezorgd genieten;

Ik neem je stap voor stap mee in het planproces – oftewel no stress!

No stress betekent genieten van de voorbereidingen!

Bespaar tijd: ik deel zo helder mogelijk al mijn kennis en ervaring via de Insta wedding classes, ofwel je vindt alle informatie op 1 plek en hoeft niet allemaal websites af te struinen voor tips en informatie.

Bruiloft organiseren

“Dankzij de No Stress Wedding Class hebben wij echt samen onze bruiloft met veel plezier kunnen organiseren. Ik hou zelf graag de touwtjes in handen dus wilde het zelf allemaal regelen. Dankzij de training was ik er zeker van dat ik geen detail miste én op de dag zelf de regie kon overlaten aan mijn ceremoniemeester”.

Marcus & Elize

 

Bruiloft organiseren

“Ik vond het vooral fijn dat ik de training via Instagram kon volgen. Daar zit ik toch dagelijks op en nu zag je direct als er een nieuwe class op stond.”

Dani & Erik

 

Bruiloft organiseren

“Vooral het sjabloon voor je draaiboek, gastenlijst enzo vond ik erg handig! Daarnaast zaten er toch wel veel tips en handigheidjes in die we anders zelf niet hadden bedacht.”

Tessa & Thomas 

Zo werkt de No Stress Wedding Class!

Wat krijg je tijdens de training?

Instagram Training: laagdrempelige manier om een training te volgen, want het is de plek waar je toch al dagelijks even zit.

Ik deel al mijn kennis en ervaring omtrent het plannen en organiseren van een bruiloft in meer dan 500 stories, verdeeld over 8 wedding classes. Dit kost je slechts 15 minuten per dag!

w

Ook komen er leveranciers aan het woord die tips geven waar je op moet letten bij het boeken van een leverancier.

De gehele training is te volgen via de hoogtepunten van een Instagram account waar je toegang tot krijgt. 

Je kunt de wedding classes 12 weken lang terug zien via de hoogtepunten.

l

Tijdens de training ontvang je opdrachten die je helpen je bruiloft vorm te geven.

Je krijgt toegang tot de Excellent Weddingplanner: templates waarin je o.a. je draaiboek kunt maken en je budget kunt bewaken. In de training leg ik uit hoe je dit doet.

R

Je ontvangt de bruiloft checklist met meer dan 100 to do’s wanneer je het beste wat kunt doen. De diverse to do’s linken naar blogs vol met handige informatie en tips & tricks.

i

Als extra ontvang je een checklist met vragen voor de locatie en een checklist vol met handige tips waar je (ceremoniemeester) op moet letten op de dag zelf.

In de Instagram feed ontvang je extra tips.

Live Q&A: aan het eind van de training ga ik, Danitsja weddingplanner bij The Memory Factory, live met een leverancier en kun je ons persoonlijk al je vragen stellen.

Bruidsparen community: gedurende de training kun je je vragen kwijt in de feed en met andere bruidsparen tips en ervaringen delen. 

Wie ben ik?

Bruiloft organiseren

Ik ben Danitsja van The Memory Factory en heb al vele mooie, persoonlijke bruiloften mogen plannen en organiseren voor bruidsparen die door hun drukke banen en/of sociale leven geen tijd hadden om zelf hun bruiloft tot in de puntjes te regelen. Alles wat ik doe, doe ik vol enthousiasme en gedrevenheid. Iets half doen, daar ben ik namelijk niet zo goed in. 

Wat ik keer op keer merk is dat veel bruidsparen angst hebben dat er zaken misgaan op de bruiloft omdat zij zaken over het hoofd zien of niet goed gepland hebben. Als weddingplanner neem ik die angst weg omdat ik als professional de dag organiseer en coördineer. 

Ik gun elk bruidspaar een ontspannen en onbezorgde dag. Daarom heb ik een training ontwikkeld waarin ik al mijn kennis, ervaring en templates deel, zodat jij zelf een perfect georganiseerde bruiloft neer kan zetten en optimaal kan genieten tijdens de voorbereidingen als op de dag zelf. 
Wil je meer over mij weten? Lees dan hier.

Dit leer je in 8 wedding classes

Bruiloft organiseren

Wedding class 1: Het trouwplan

In deze sessie gaan we jullie trouwplan vormgeven aan de hand van het beantwoorden van een aantal vragen. Dit trouwplan vormt de basis voor al jullie beslissingen. Aan het eind van deze wedding class hebben jullie besloten:

 • Wanneer jullie willen gaan trouwen
 • Of het een intieme of grootse bruiloft moet worden
 • Wat jullie budget is
 • Hoe jullie droombruiloft eruit moet komen te zien
 • Welke 5 elementen er voor jullie uit moeten springen
Bruiloft organiseren

Wedding class 2: De dagindeling en gastenlijst

Je leert hoeveel tijd je uit moet trekken voor elk dagonderdeel, zodat je gedurende de dag niet hoeft te haasten. Ook gaan we de dagindeling bepalen.

Dit is de eerste keer dat we gaan werken met de Excellent Weddingplanner, een document waarin je o.a. jullie dagindeling verwerkt in het draaiboek. 

The Memory Factory geeft jullie een opdracht mee die jullie erg gaat helpen met het bepalen van de gastenlijst.

Bruiloft organiseren

Wedding class 3: Het budget

Wat kost nu eigenlijk een gemiddelde bruiloft?

Dat hangt natuurlijk heel erg af van je wensen, maar ik geef je inzicht in de gemiddelde uitgaven. In de Excellent Weddingplanner heb ik onder de tab Budget alvast alle elementen ingevuld die bij een bruiloft komen kijken. We gaan de geschatte uitgaven invullen, zodat jullie inzicht krijgen of jullie voldoende budget hebben gereserveerd.

Je krijgt tips over welke leveranciers je het beste als eerste kunt boeken en hoe je ervoor kunt zorgen dat je binnen je budget blijft.

Bruiloft organiseren

Wedding class 4: De planning

Waar begin je en wat moet er allemaal geregeld worden?

Een bruiloft organiseren is net als een evenement organiseren, haal die organisatieskills maar uit de kast! Maar het wordt pas echt leuk als je het samen doet. Ik vertel je meer over date nights die ervoor gaan zorgen dat jullie samen genieten van de voorpret!

De bruiloft checklist helpt je hierbij. In de Excellent Weddingplanner noteren we alle leveranciers die jullie vastleggen en alle notities die je niet mag vergeten. 

Bruiloft organiseren

Wedding class 5: De trouwlocatie

De grootste trouwleverancier is de trouwlocatie.

Waar moet je allemaal op letten wanneer je een locatie bezoekt? Alle vragen die je kunt stellen aan de locatie heb ik voor je op een rijtje gezet. Zo weet je zeker dat je niks over het hoofd ziet en de juiste keuze maakt.

Ook delen een aantal trouwlocaties hun tips & tricks.

Bruiloft organiseren

Wedding class 6: Leveranciers

Waar vind je die leuke, betrouwbare leveranciers en waar moet je allemaal op letten bij het kiezen van een leverancier?

Ik deel mijn ervaringen met jou, maar laat ook de ervaringsdeskundigen aan het woord. Want wie kan je nu beter vertellen waar op te letten dan de leverancier him/herself?!

Ook delen zij tips die jouw bruiloft nog mooier, leuker, unieker maken.

Bruiloft organiseren

Wedding class 7: Het draaiboek

Een draaiboek geeft inzicht voorafgaand aan de bruiloft of je alles hebt geregeld en of alles goed op elkaar aansluit. Anderzijds helpt het zowel de ceremoniemeester als de trouwleveranciers op de dag zelf. Zij weten precies wanneer ze wat kunnen verwachten.

Hoe maak je een draaiboek en wat zet je erin?

In de Excellent Weddingplanner vind je onder de tab Draaiboek een format die ik ook altijd gebruik voor de bruiloften die ik voor mijn bruidsparen heb georganiseerd. Daarnaast heb ik een document gemaakt vol met handige tips waar je (ceremoniemeester) op moet letten op de dag zelf.

Bruiloft organiseren

Wedding class 8: Ceremoniemeester

Wie vraag je voor de rol van ceremoniemeester en wat zijn zijn/haar taken?

Tijdens deze wedding class leer je wat allemaal komt kijken bij de rol van ceremoniemeester. Hierdoor kun jij de beslissing maken bij wie deze verantwoordelijke rol het beste past.

Daarnaast vertel ik je waarom het versturen van een ceremoniemeesterbrief een echte must is en wat daar allemaal in moet komen te staan.

Tijd tot de volgende No Stress Wedding Class op 19/02/2021

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Meest gestelde vragen:

Hoelang duurt de training?

De training bestaat uit 8 wedding classes met verschillende onderwerpen. Iedere wedding class bestaat ongeveer uit 15 minuten aan stories. Alle stories van alle wedding classes bij elkaar duren ongeveer 2 uur. Daarnaast krijg je wat opdrachten mee, dus hoelang je over de totale training doet ligt aan hoe lang je aan deze opdrachten besteed. 

De stories zijn te vinden in de hoogtepunten. Je hebt 12 weken toegang tot het Instagram account. Gedurende deze 12 weken kun je in je eigen tempo alle stories terugkijken. Daarna wordt het account afgesloten. Dit zorgt ervoor dat je ook echt tijd moet maken om de cursus in die 12 weken te volgen, waarna je de maanden erna je de tijd hebt om het geleerde in praktijk te brengen.

Kan ik elk moment instappen?

Ja, dit kan! De training bestaat uit 8 wedding classes die te vinden zijn in de hoogtepunten van een Insta account waar je toegang tot krijgt na het kopen van een kaartje. Je hebt vervolgens 12 weken de tijd om de gehele training te bekijken. 

Voor wie is deze training?

Voor alle aanstaande bruidsparen, die handvatten kunnen gebruiken bij de planning en organisatie van hun bruiloft.

Waar kan ik de training volgen?
  1. Je koopt een kaartje via de site The Memory Factory.
  2. Daarna ontvang je een mail met daarin een link naar het Instagram account en dien je een volgverzoek in. 
  3. Ik geef je toegang tot het Insta account waarmee je toegang hebt tot de training.
  4. Vanaf de dag dat je toegang hebt gekregen tot de training heb je 12 weken toegang tot het Insta account.
Staat je vraag er niet bij?

Staat je vraag niet in bovenstaand rijtje? Stuur mij gerust een mail op nostress@thememoryfactory.nl.

WhatsApp openen
Hoi, ik ben Danitsja van The Memory Factory, stel via WhatsApp al je vragen