fbpx

Zonder stress en binnen je budget je droombruiloft organiseren!

Gefeliciteerd met jullie verloving! Nu moeten jullie gaan bepalen hoe jullie de liefde willen vieren. Maar waar begin je en wat moet er eigenlijk allemaal geregeld worden? Hoe zorg je ervoor dat je binnen je budget blijft?

Maak kennis met de No Stress Wedding Class, dé sleutel tot een perfect georganiseerde bruiloft. Na het volgen van deze online training weet je zeker dat je niks over het hoofd ziet en jullie dag soepeltjes verloopt, zodat jullie alleen maar kunnen ONTSPANNEN & GENIETEN!

Ik ben Danitsja, professioneel weddingplanner met jarenlange ervaring. Al mijn kennis zal ik met je delen middels 8 wedding classes, waarin ik je stap voor stap begeleid bij het organiseren van je bruiloft. Ik deel mijn templates & checklisten met je en aan de hand van voorbeelden kun je gaan bepalen hoe jullie bruiloft eruit moet komen te zien.

Danitsja

Dit kun je verwachten!

Online training

Volg de training waar je maar wilt: vanaf de bank, achter je bureau, vanaf je vakantiebestemming of vanuit de trein. En wordt een pro in het organiseren van je eigen bruiloft.

Extra tips en inspiratie

Ontvang tijdens de training tips van leveranciers en nog extra bruiloftinspiratie per mail en op de besloten Instagram pagina.

l

Opdrachten

Er zijn praktische opdrachten om jullie bruiloft goed vorm te kunnen geven.

Handige Templates

Je krijgt toegang tot de Excellent Weddingplanner met handige templates voor onder andere het draaiboek en budgetbeheer.

Checklists

Ontvang een checklist met meer dan 100 to do’s, een checklist met vragen die je zeker moet stellen aan de locatie en een checklist met tips waar jullie ceremoniemeester op moet letten.
w

Bruidsparen community

Op de besloten Instagram pagina kun je vragen stellen of ervaringen en tips delen met andere verloofden.

Terugkijken

De training blijft een jaar lang beschikbaar voor jou, dus je kunt de training op je gemak volgen wanneer het jou uitkomt. 

5 redenen om de training te volgen!

l
Je krijgt alle tools in handen om een perfect georganiseerde bruiloft neer te zetten;
Hierdoor kun je op de dag zelf ontspannen, loslaten en onbezorgd genieten;
Ik neem je stap voor stap mee in het planproces – oftewel no stress!
No stress betekent genieten van de voorbereidingen!

Bespaar tijd: geen websites meer afstruinen voor bruiloft tips en informatie, maar vindt alles op 1 plek bij de No Stress Wedding Class!

Programma

Bruiloft organiseren

Wedding class 1: Het trouwplan

In deze sessie gaan we jullie trouwplan vormgeven aan de hand van het beantwoorden van een aantal vragen. Dit trouwplan vormt de basis voor al jullie beslissingen. Aan het eind van deze wedding class hebben jullie besloten:

 • Wanneer jullie willen gaan trouwen
 • Of het een intieme of grootse bruiloft moet worden
 • Wat jullie budget is
 • Hoe jullie droombruiloft eruit moet komen te zien
 • Welke 5 elementen er voor jullie uit moeten springen
Bruiloft organiseren

Wedding class 2: De dagindeling en gastenlijst

Je leert hoeveel tijd je uit moet trekken voor elk dagonderdeel, zodat je gedurende de dag niet hoeft te haasten. Ook gaan we de dagindeling bepalen.

Dit is de eerste keer dat we gaan werken met de Excellent Weddingplanner, een document waarin je o.a. jullie dagindeling verwerkt in het draaiboek. 

Je krijgt een opdracht mee die je erg gaat helpen bij het bepalen van de gastenlijst.

Bruiloft organiseren

Wedding class 3: Het budget

Wat kost nu eigenlijk een gemiddelde bruiloft?

Dat hangt natuurlijk heel erg af van je wensen, maar ik geef je inzicht in de gemiddelde uitgaven. In de Excellent Weddingplanner heb ik onder de tab Budget alvast alle elementen ingevuld die bij een bruiloft komen kijken. We gaan de geschatte uitgaven invullen, zodat je inzicht krijgt of jullie voldoende budget hebben gereserveerd.

Je krijgt tips over welke leveranciers je het beste als eerste kunt boeken en hoe je ervoor kunt zorgen dat je binnen je budget blijft.

Bruiloft organiseren

Wedding class 4: De planning

Waar begin je en wat moet er allemaal geregeld worden?

Een bruiloft organiseren is net als een evenement organiseren, haal die organisatieskills maar uit de kast! Maar het wordt pas echt leuk als je het samen doet. Ik vertel je meer over date nights die ervoor gaan zorgen dat jullie samen genieten van de voorpret!

De bruiloft checklist helpt je hierbij. In de Excellent Weddingplanner noteren we alle leveranciers die jullie vastleggen en alle notities die je niet mag vergeten. 

Bruiloft organiseren

Wedding class 5: De trouwlocatie

De grootste trouwleverancier is de trouwlocatie.

Waar moet je allemaal op letten wanneer je een locatie bezoekt? Alle vragen die je kunt stellen aan de locatie heb ik voor je op een rijtje gezet. Zo weet je zeker dat je niks over het hoofd ziet en de juiste keuze maakt.

Ook delen een aantal trouwlocaties hun tips & tricks.

Bruiloft organiseren

Wedding class 6: Leveranciers

Waar vind je die leuke, betrouwbare leveranciers en waar moet je allemaal op letten bij het kiezen van een leverancier?

Ik deel mijn ervaringen met jou, maar laat ook de ervaringsdeskundigen aan het woord. Want wie kan je nu beter vertellen waar op te letten dan de leverancier him/herself?!

Ook delen zij tips die jouw bruiloft nog mooier, leuker en unieker maken.

Bruiloft organiseren

Wedding class 7: Het draaiboek

Een draaiboek geeft inzicht voorafgaand aan de bruiloft of je alles hebt geregeld en of alles goed op elkaar aansluit. Anderzijds helpt het zowel de ceremoniemeester als de trouwleveranciers op de dag zelf. Zij weten precies wanneer ze wat kunnen verwachten.

Hoe maak je een draaiboek en wat zet je erin? Ik bespreek ieder onderdeel van de dag en geef tips waar op te letten. 

In de Excellent Weddingplanner vind je onder de tab Draaiboek een format die ik ook altijd gebruik wanneer ik voor mijn bruidsparen een bruiloft plan en organiseer. Daarnaast heb ik een document gemaakt vol met handige tips waar je (ceremoniemeester) op moet letten op de dag zelf.

Bruiloft organiseren

Wedding class 8: Ceremoniemeester

Wie vraag je voor de rol van ceremoniemeester en wat zijn zijn/haar taken?

Tijdens deze wedding class leer je wat allemaal komt kijken bij de rol van ceremoniemeester. Hierdoor kun jij de beslissing maken bij wie deze verantwoordelijke rol het beste past.

Daarnaast vertel ik je waarom het versturen van een ceremoniemeesterbrief een echte must is en wat daar allemaal in moet komen te staan.

 

Bruiloft organiseren

“Dankzij de No Stress Wedding Class hebben wij echt samen onze bruiloft met veel plezier kunnen organiseren. Ik hou zelf graag de touwtjes in handen dus wilde het zelf allemaal regelen. Dankzij de training was ik er zeker van dat ik geen detail miste én op de dag zelf de regie kon overlaten aan mijn ceremoniemeester”.

Marcus & Elize

 

Trouwauto

“Ik vond het vooral fijn dat ik de training online kon volgen. Ik heb een druk leven en weinig tijd, maar wilde de bruiloft wel zelf organiseren. Tijdens de training worden er zoveel waardevolle tips gedeeld en je ontvangt allemaal standaard documenten, dat dit mij uiteindelijk heel veel uitzoekwerk heeft gescheeld! Zelfs mijn man kreeg er lol in om alles te organiseren. 

Dani & Erik

 

Zomerse bruiloft

“Vooral het sjabloon voor je draaiboek, gastenlijst enzo vond ik erg handig! Daarnaast zaten er toch wel veel tips en handigheidjes in die we anders zelf niet hadden bedacht.”

Tessa & Thomas 

 

Meest gestelde vragen

Hoelang duurt de training?

Je hebt gedurende 12 maanden toegang tot de training. Hierdoor kun je de training op je eigen tempo volgen, op het moment dat het jou het beste uitkomt.

De training bestaat uit 8 wedding classes, waarvan alle filmpjes samen ongeveer 2 uur in beslag nemen. Na het voltooien van de training is het aan jou om de opgedane kennis toe te passen en jullie droombruiloft werkelijkheid te laten worden!

Sommige filmpjes bevatten opdrachten die je direct kunt uitvoeren of op een later moment kunt oppakken. Alle templates en checklists zijn downloadbaar, waardoor je deze ook na de training op je gemak kunt invullen en continu kunt updaten met nieuwe informatie.

Kan ik op elk moment meedoen?

Ja, dit kan! Wanneer je je aanmeld voor de training, krijg je direct toegang tot de No Stress Wedding Class. Je krijgt een jaar lang toegang tot de training. Het is aan jou wanneer je de filmpjes bekijkt en met de informatie aan de slag gaat. Lekker flexibel dus!

Voor wie is deze training?
Voor alle aanstaande bruidsparen die zelf hun bruiloft willen organiseren.
Waar kan ik de training volgen?
  1. Je koopt een kaartje via de website van The Memory Factory.
  2. Daarna ontvang je een mail met daarin een link naar het besloten Instagram account en dien je een volgverzoek in. 
  3. Je krijgt toegang tot het besloten Instagram account waar je in de hoogtepunten (staan boven de feed met extra tips) de 8 wedding classes kunt vinden en volgen. 
  4. Vanaf de dag dat je toegang hebt gekregen tot de training heb je een jaar lang toegang tot het account.
Staat je vraag er niet bij?
Staat je vraag niet in bovenstaand rijtje? Stuur mij gerust een mail op nostress@thememoryfactory.nl.