fbpx

OVER MIJ

Danitsja  –  Memory Maker

Hoi, ik ben Weddingplanner en Ceremoniemeester Danitsja, het gezicht achter The Memory Factory.

De mensen om mij heen omschrijven mij ook wel als zeer gedreven, enthousiast, ondernemend en een tikkeltje perfectionistisch. Ik ben avontuurlijk ingesteld en een echte levensgenieter en ben altijd op zoek naar de leukste plekjes om te eten, te reizen, te dansen, om samen te zijn met mijn gezin en de mensen van wie ik hou. Met elkaar mooie momenten beleven, herinneringen maken. Dat is waar het voor mij om draait in het leven. Een bekende uitspraak van mij is dan ook ‘Live life to the max’. Het leven is wat mij betreft te kort om tijd te besteden aan zaken waar je niet happy van wordt, dus ik streef ernaar om mijn dromen na te jagen! En zo is ook The Memory Factory ontstaan. Ik wil anderen inspireren met deze kijk op het leven door een bruiloft of evenement te organiseren die in het teken staat van jullie en bij jullie past, met elementen erin verwerkt waar jullie happy van worden, waar jullie verhaal mee wordt verteld. Dit doe ik door jullie mooiste herinneringen terug te laten komen.

Tijdens de opleiding Commerciële Economie richting Media & Entertainment Management heb ik geleerd wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een groot evenement. Ik heb meer dan 15 jaar gewerkt als Sales- & Eventmanager. Daarbij heb ik mij gespecialiseerd in het Weddingplannen door de vakopleiding Weddingplanner te volgen bij de OWPN, Opleiding Weddingplanners Nederland en mag ik mij gecertificeerd weddingplanner noemen. Ik ben gek op de liefde, op feestjes en op plannen & organiseren. Nu mag ik deze combineren door samen met jullie de ultieme dag te creëren en van deze dag jullie mooiste herinnering te maken!

Tijdens de opleiding Commerciële Economie richting Media & Entertainment Management heb ik geleerd wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een groot evenement. Daarbij heb ik mij gespecialiseerd in het Weddingplannen door de vakopleiding Weddingplanner te volgen bij de OWPN, Opleiding Weddingplanners Nederland. Sindsdien ben ik gecertificeerd weddingplanner. Ik ben gek op de liefde, op feestjes en op plannen & organiseren. Nu mag ik deze combineren door samen met jullie de ultieme dag te creëren en van deze dag jullie mooiste herinnering te maken!

Wil jij onbezorgd genieten van je bruiloft of evenement, een dag georganiseerd hebben die echt bij jullie past, maar zie je als een berg op tegen het plannen en organiseren of heb je door je drukke leventje daar geen tijd voor? Wil je de beste leveranciers, maar weet je niet wat er allemaal op de markt te krijgen is? Neem dan contact op met Weddingplanner & Ceremoniemeester Danitsja van The Memory Factory!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

The Memory Factory staat voor unieke en persoonlijke bruiloften. Niet een bruiloft zoals het hoort, maar een bruiloft die bij jullie past!
Denk jij dat wij een match zijn en wil je graag dat The Memory Factory jullie helpt bij het plannen, organiseren en/of coördineren van jullie bruiloft?  Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op voor het inplannen van een 
vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

2 + 8 =

LET'S CONNECT

Logo M van The Memory Factory