the-memory-factory-logo-menu
the-memory-factory-logo-menu

PORTFOLIO & REFERENTIES

 

The Memory Factory heeft het genoegen gehad om een bijdrage te mogen leveren aan de planning en organisatie van geweldig mooie bruiloften en daarmee het maken van nieuwe herinneringen voor diverse bruidsparen. Hieronder kun je je laten inspireren door de bruiloften van een aantal prachtige stellen te bekijken waar The Memory Factory bij betrokken was. Misschien doe je nog wel leuke ideeën op voor je eigen bruiloft! Ook lees je de ervaringen van de bruidsparen over de organisatie van hun bruiloft door The Memory Factory. Benieuwd wat The Memory Factory voor jullie kan betekenen? Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvend gesprek

Veronique & Jasper

De missie van The Memory Factory is bruiloften organiseren die in het teken staan van het bruidspaar, een bruiloft die echt bij jullie past! Dit doe ik door jullie mooiste herinneringen tot leven te brengen. Dit verliefde stel houdt erg van het dynamische stadsleven en gaat graag picknicken in het stadspark of een terrasje pakken in de stad. Hoe ik dit doorvoer op de bruiloft?

Bekijk de styled shoot >

StancePhotography_CityUrban-87
Samen proosten op het huwelijk
StancePhotography_CityUrban-72
StancePhotography_CityUrban-85
StancePhotography_CityUrban-109

Anke & Jaco

Een kleurrijke trouwceremonie op het strand
The Memory Factory laat de mooiste herinneringen van bruidsparen terug komen op hun bruiloft. Maar waar moet je dan aan denken? Bekijk deze styled shoot, die je een goed beeld geeft hoe The Memory Factory jullie herinneringen tot leven kan brengen op jullie trouwdag! 

Bekijk de styled shoot >

Trouwen op het strand
Een wereldkaart als origineel gastenboek voor je bruiloft
Huwelijk op het strand
Trouwshoot aan zee

Wendy & Jaco

“Dankzij het professionele optreden van Danitsja hebben wij op onze trouwdag nergens over na hoeven denken en konden we volop genieten van deze bijzondere dag! Danitsja denkt mee, heeft geweldige ideeën en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is! Dank je wel dat je onze bruiloft zo fantastisch begeleidt hebt!”

Bekijk de bruiloft >

Een toffe groepsfoto op het strand tijdens een beach wedding
Decoratieve witte bruidstaart met drie lagen
Een mooie trouwreportage op het strand bij ondergaande zon
Romantische openingsdans op bruiloft

Tessa & Ronald

Bruidspaar en bruidsmeisjes in de duinen
“Onze trouwdag was een dag om nooit te vergeten, geweldig was het! De inzet van Danitsja van The Memory Factory bleek een van de beste keuzes te zijn geweest die we voor deze prachtige dag hebben gemaakt. Zij heeft vrijwel alles tot in de puntjes georgansieerd waardoor het voor ons werkelijk een feestdag werd. Dankjewel Danitsja, van harte aanbevolen!”

Bekijk de bruiloft >

Bruidspaar en bruidsmeisjes in de duinen
“Onze trouwdag was een dag om nooit te vergeten, geweldig was het! De inzet van Danitsja van The Memory Factory bleek een van de beste keuzes te zijn geweest die we voor deze prachtige dag hebben gemaakt. Zij heeft vrijwel alles tot in de puntjes georganiseerd waardoor het voor ons werkelijk een feestdag werd. Dankjewel Danitsja, van harte aanbevolen!”

Bekijk de bruiloft >

Voorbereiding bruid door visagist en haarstylist
Buiten trouwen in het bos
Bruidstaart op een houten basis
De openingsdans als officiele opening van de dansvloer

MEER WETEN?

Ik wil graag met jullie praten over alle mogelijkheden om jullie trouwdag of event tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Nieuwsgierig geworden? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!

13 + 10 =

LET'S CONNECT

Logo M van The Memory Factory