fbpx

Kirsten & Erik

Strandbruiloft

Kirsten & Erik organiseren een strandbruiloft en schakelen mij in voor de rol van ceremoniemeester. Zij willen al hun gasten laten genieten tijdens hun strandbruiloft en daarom niet een familielid of goede vriend(in) vragen voor de rol van ceremoniemeester. Daarnaast vinden zij het belangrijk dat alles volgens draaiboek verloopt en zetten daar graag een professional voor in.

K&E trouwen op Kijkduin bij Beachclub Titus. Maar eerst vindt de first look plaats bij hun thuis, waar Erik Kirsten onderaan de trap op wacht terwijl Kirsten in haar mooie jurk de trap af komt lopen. Samen met de directe familie en getuigen wordt er gelunched. Dan is het tijd om naar Kijkduin te vertrekken voor allereerst een fotoshoot. Ik ontvang onderwijl de leveranciers, zorg dat alles wordt opgebouwd zoals afgesproken, deel de stoelen in met naamkaarten, check het geluid, neem nog even met de DJ de nummers door voor de ceremonie en ontvang alle daggasten.

K&E hebben voor het deluxe pakket gekozen, dus vooraf hebben alle gasten van mij een ceremoniemeesterbrief ontvangen. In deze brief zorg ik dat iedereen vooraf goed geïnformeerd is over o.a. het programma, de locatie/route/parkeren, geef ik tips voor hotelovernachtingen en deel ik de wensen van het bruidspaar ten aanzien van felicitaties & cadeaus, stukjes & speeches en de dresscode. Ook mijn contactgegevens staan in deze brief vermeld, dus alles gasten kunnen bij mij terecht voor al hun vragen.

Trouwen op het strand

Het is een stralende dag, prachtig weer dus om op het strand te trouwen. Om half 3 vindt de trouwceremonie plaats op het strand van Kijkduin, nadat K&E op hun favoriete nummer van de trap zijn gelopen en opgewacht worden door al hun daggasten. De trouwceremonie ziet eruit alsof we in het buitenland zijn, met een blauwe lucht, een gekleurde parasol om het bruidspaar uit de volle zon te houden en gasten die allemaal kleurrijk gekleed zijn.

Bruidstaart aansnijden

Na de ceremonie volgt er een groepsfoto en wordt de bruidstaart aangesneden en geproost. De toost loopt over in de borrel en onderwijl gaat het bruidspaar op de foto met vrienden & familie volgens de vooraf opgestelde fotolijst. Doordat je op het strand bent, heb je direct een hele relaxte, informele, ongedwongen sfeer. Bij een strandbruiloft past uitstekend een bbq met een lopend buffet.

Trouwfoto's op het strand

Terwijl de gasten een kop koffie drinken, maken K&E nog geweldige foto’s op het strand terwijl de zon in de zee zakt. Het is golden hour en dit levert altijd prachtige plaatjes op. Ondertussen druppelen de avondgasten binnen en kan de openingsdans beginnen. Daarna barst het feest los en wordt er tot middernacht gedanst.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

The Memory Factory staat voor unieke en persoonlijke bruiloften. Niet een bruiloft zoals het hoort, maar een bruiloft die bij jullie past!
Denk jij dat wij een match zijn en wil je graag dat The Memory Factory jullie helpt bij het plannen, organiseren en/of coördineren van jullie bruiloft?  Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op voor het inplannen van een 
vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

15 + 15 =

LET'S CONNECT

Logo M van The Memory Factory