fbpx

TROUWADVIES OP MAAT

Tips daginvulling bruiloft

Hou je toch liever zelf de touwtjes in handen, maar zit je nog met een aantal vragen?

Als professioneel weddingplanner kan ik ook trouwadvies geven of hulp bieden bij bepaalde onderdelen in het organisatieproces. Zo kan ik bijvoorbeeld ondersteuning bieden bij het vinden van de perfecte trouwlocatie of jullie helpen bij het uitzoeken van de beste leveranciers. Ook kan ik tips geven over de daginvulling en helpen bij het opstellen van het draaiboek.

Voorkom bruiloft stress

In het kennismakingsgesprek bespreken we hoe jullie de dag voor jullie zien en waar jullie nog hulp bij nodig hebben. Het doel is dat jullie uiteindelijk het gevoel hebben dat alles op rolletjes loopt en geen bruiloft stress hebben, zodat jullie optimaal kunnen genieten van de voorbereidingen en de dag zelf.

Ik werk heel transparant, zodat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn. Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek maak ik een offerte op met daarin de uren die ik zal besteden aan hetgeen waarmee ik jullie kan ontzorgen. Jullie bepalen waarmee ik jullie kan helpen, ik voer het uit!

In het kennismakingsgesprek bespreken we hoe jullie de dag voor jullie zien en waar jullie nog hulp bij nodig hebben. Het doel is dat jullie uiteindelijk het gevoel hebben dat alles op rolletjes loopt, zodat jullie optimaal kunnen genieten van de voorbereidingen en de dag zelf.

Ik werk heel transparant, zodat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn. Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek maak ik een offerte op met daarin de uren die ik zal besteden aan hetgeen waarmee ik jullie kan ontzorgen. Ik reken een vast bedrag van €70 per uur incl. BTW. Jullie bepalen waarmee ik jullie kan helpen, ik voer het uit!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

The Memory Factory staat voor unieke en persoonlijke bruiloften. Niet een bruiloft zoals het hoort, maar een bruiloft die bij jullie past!
Denk jij dat wij een match zijn en wil je graag dat The Memory Factory jullie helpt bij het plannen, organiseren en/of coördineren van jullie bruiloft?  Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op voor het inplannen van een 
vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

6 + 7 =

LET'S CONNECT

Logo M van The Memory Factory