fbpx

WEDDINGPLANNER AMSTERDAM

Trouwen in een tent

Waarom een weddingplanner?

Willen jullie trouwen in Amsterdam en herkennen jullie je in één van onderstaande punten, dan is een weddingplanner wat voor jullie!

N
Waar haal je de tijd vandaan om jullie bruiloft van A-Z te plannen en organiseren?
N
Je hebt een beeld van je droombruiloft in je hoofd, maar hoe ga je dat realiseren?
N
Welke mooie trouwlocatie in Amsterdam past bij jullie droombruiloft?
N
En past die droombruiloft wel binnen jullie budget?
N
Hoe organiseer je een bruiloft die uniek is en bij jullie past?
N

Waar vind je de beste trouwleveranciers?

N

Hoe zorg je ervoor dat al jullie gasten optimaal genieten?

N
Je wilt dat alles goed geregeld is en dat jullie op de dag zelf zonder zorgen kunnen genieten. Hoe doe je dat?
$

Plan een verkenningsgesprek met weddingplanner The Memory Factory in!

Als weddingplanner bezorg ik bruidsparen een onvergetelijke ontspannen dag door ze te ontzorgen bij de planning en organisatie van hun bruiloft. Dit kan door de gehele planning van A-Z uit handen te nemen of door op de dag zelf aanwezig te zijn in de rol van ceremoniemeester. Middels trouwadviesgesprekken kan ik jullie adviseren over onderdelen uit het organisatieproces, zoals het vinden van de perfecte trouwlocatie of het opstellen van een draaiboek.

Trouwen in Amsterdam

Jullie willen trouwen in onze hoofdstad Amsterdam, wat leuk! Een bruiloft organiseren is een groot project, waar een hoop bij komt kijken en wat vlekkeloos moet verlopen natuurlijk. Hoe gaan jullie je huwelijksdag invullen en op welke locatie(s)? Amsterdam heeft namelijk enorm veel mooie trouwlocaties. Wat dacht je van trouwen op een dakterras met uitzicht over de fantastische Amsterdamse skyline, of is een historische locatie aan de gracht meer jullie ding? Dit  kun je leuk combineren met een rondvaart voor al jullie bruiloftsgasten! Wist je dat je in Amsterdam ook fantastische trouwlocaties hebt waar je buiten kunt trouwen, zelfs tussen de Amsterdamse weilanden? Er is genoeg keuze!
trouwen weddingplanner

Verkenningsgesprek (30 min)

Hoe ga je nu die perfecte trouwlocatie vinden met betrouwbare trouwleveranciers die bij jullie droombruiloft passen? Zonder stress. Zonder er elk weekend tijd aan te besteden. Heb je hulp nodig bij het plannen en organiseren van jullie bruiloft?
Plan een verkenningsgesprek in en samen gaan we onderzoeken hoe Weddingplanner The Memory Factory jullie kan helpen!

Waarom The Memory Factory?

Weddingplanner The Memory Factory heeft al vele bruiloften in Amsterdam mogen organiseren, kent daardoor de meest mooie trouwlocaties en heeft een groot netwerk opgebouwd van betrouwbare trouwleveranciers die kwaliteit leveren.

Ik luister goed naar wat jullie belangrijk vinden en vertaal dit door naar een unieke daginvulling met onderdelen die echt bij jullie passen! 

Als weddingplanner neem ik alle zorgen uit handen, zowel de maanden voor de bruiloft als op de dag zelf. Geen stress voor jullie, maar onbezorgd genieten van alle leuke voorbereidingen en op naar een ontspannen trouwdag waar jullie samen met familie en vrienden mooie herinneringen kunnen maken! 

Je bespaart een hoop tijd (een bruiloft organiseren kost gemiddeld 285 uur!), maar ook geld. Ik ben gecertificeerd weddingplanner en met mijn achtergrond als sales- en eventmanager weet ik als geen ander waar op te letten bij de organisatie van een event. Ik vergelijk prijs en kwaliteit van leveranciers met elkaar en onderhandel voor de beste prijs. Ook bewaak ik jullie budget.

Trouwen in een tent

Wat doet een weddingplanner?

N
Uitwerken van een concept: een unieke daginvulling welke in het teken staat van jullie wensen en alles wat jullie happy maakt
N

Advies trouwlocatie en de beste leveranciers die passen bij jullie concept

N
Contractonderhandeling leveranciers
N
Aanspreekpunt voor leveranciers en locatie
N
Bewaken van het budget
N
Complete begeleiding en adviserende rol in de aanloop naar jullie bruiloft
N
Opstellen van een draaiboek en afstemmen met alle leveranciers en de locatie
N
Communicatie gasten over zaken als dagprogramma, vervoer, parkeermogelijkheden, dresscode, cadeauwensen, speeches, dieetwensen etc.
N
Ceremoniemeester op de dag zelf

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

The Memory Factory staat voor unieke en persoonlijke bruiloften. Niet een bruiloft zoals het hoort, maar een bruiloft die bij jullie past!
Denk jij dat wij een match zijn en wil je graag dat The Memory Factory jullie helpt bij het plannen, organiseren en/of coördineren van jullie bruiloft?  Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op voor het inplannen van een 
vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

12 + 5 =

LET'S CONNECT

Logo M van The Memory Factory