fbpx

WEDDINGPLANNER BRABANT

Trouwen in een tent

Waarom kiezen voor een weddingplanner?

Willen jullie trouwen in Eindhoven, Tilburg, Breda of op een andere plek in Brabant en spoken onderstaande vragen wel eens door je hoofd? Overweeg dan om een weddingplanner in te schakelen!

N

Er moet veel geregeld worden, maar waar begin je en hoe realiseer jij je droombruiloft?

N

Welke mooie trouwlocatie in Brabant past bij jullie droombruiloft?

N

Jullie hebben een budget bepaalt, hoe zorg je ervoor dat je binnen dit budget blijft

N

Je hebt een druk leven; wanneer ga je de bruiloft van A-Z uberhaupt regelen?

N

Er is een enorm groot aanbod in trouwleveranciers, denk aan een trouwfotograaf, trouwvervoer, DJ of band. Wie past bij jullie bruiloft en levert kwaliteit?

N

De bruiloft moet jullie verhaal vertellen. Hoe doe je dat?

N

Zie je geen dingen over het hoofd? Is iedereen goed geïnformeerd?

N

Je wilt onbezorgd genieten op de bruiloft, samen met al jullie vrienden. Wie zorgt ervoor dat alles soepeltjes verloopt?

Als weddingplanner bezorg ik bruidsparen een onvergetelijke ontspannen dag door ze te ontzorgen bij de planning en organisatie van hun bruiloft. Dit doe ik door de gehele planning uit handen te nemen en de bruiloft van A-Z te organiseren. Jullie maken de keuzes, ik regel het voor jullie! Op de dag zelf ben ik jullie ceremoniemeester en zorg ik dat jullie en jullie gasten zonder zorgen maximaal kunnen genieten. Ook kun je mij inhuren om jullie te helpen met onderdelen uit het organisatieproces, zoals het opstellen van een draaiboek, het bepalen van een thema, of het vinden van de perfecte trouwlocatie.  Plan een verkenningsgesprek met weddingplanner The Memory Factory in. 

Trouwen in Brabant

Wil je trouwen in een natuurlijke omgeving, in een romantische en stijlvolle ambiance? Is een sprookjesachtige bruiloft in een kasteel wat voor jullie, lijkt het je gaaf om te trouwen in het bos of tussen de weilanden op een boerderij. Het kan allemaal in Brabant, want Brabant heeft heel veel mooie unieke trouwlocaties. 

Maar hoe ga jij de perfecte trouwlocatie vinden? Het organiseren van een bruiloft is een groot project, want er moet veel geregeld worden. Je hebt keuze uit vele trouwleveranciers. En uiteraard moet alles op de dag zelf perfect verlopen. Weddingplanner The Memory Factory helpt jullie daar graag bij!

trouwen weddingplanner

Verkenningsgesprek (30 min)

Een bruiloft organiseren kost een bruidspaar gemiddeld 285 uur. Hebben jullie drukke banen en weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen om je bruiloft van A-Z te regelen? Ik help je graag verder!
Plan een verkenningsgesprek in en samen gaan we onderzoeken hoe Weddingplanner The Memory Factory jullie kan helpen!

The Memory Factory als jullie weddingplanner

Weddingplanner The Memory Factory heeft in Brabant al vele memorabele bruiloften mogen organiseren, kent daardoor de meest mooie trouwlocaties en heeft een groot netwerk opgebouwd van trouwleveranciers die kwaliteit leveren en betrouwbaar zijn. 

Jullie wensen staan centraal! Ik wil jullie graag beter leren kennen en plan daarom een uitgebreid kennismakingsgesprek in. Ik luister goed naar wat jullie willen en vertaal dit door naar een unieke bruiloft die echt bij jullie past! 

Voorop staat dat jullie maximaal genieten van de voorbereidingen van de bruiloft als de dag zelf. Geen stress! Als gecertificeerd weddingplanner neem ik deze stress weg door voor jullie een voorselectie te maken van de tofste trouwleveranciers die het beste bij jullie passen en door jullie stap voor stap mee te nemen in de planning.

Je bespaart veel tijd (een bruiloft organiseren kost gemiddeld 285 uur!), maar ook geld.  Ik heb 15 jaar sales- en eventervaring, en weet dus de leukste leveranciers voor jullie te regelen tegen de beste prijs. Daarbij bewaak ik jullie budget. 

Trouwen in een tent

Wat kan ik als weddingplanner voor jullie doen?

N

Een unieke en persoonlijke daginvulling uitwerken vol elementen waar jullie blij van worden! 

N

Voorselectie van de beste leveranciers die passen bij jullie wensen.

N

Onderhandelen met trouwleveranciers over prijs en contract

N

Schakel tussen jullie als bruidspaar, de leveranciers en trouwlocatie

N

Bewaken van het budget

N

Advies en complete begeleiding gedurende de maanden voor jullie bruiloft

N

Opstellen van een draaiboek en afstemmen met alle leveranciers en de locatie

N

Stel een draaiboek op en stem deze af met alle betrokken leveranciers

N

Aanspreekpunt bruiloftsgasten over zaken als dagprogramma, vervoer, parkeermogelijkheden, dresscode, cadeauwensen, speeches, dieetwensen etc.

N

Ceremoniemeester op de bruiloft

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

The Memory Factory staat voor unieke en persoonlijke bruiloften. Niet een bruiloft zoals het hoort, maar een bruiloft die bij jullie past!
Denk jij dat wij een match zijn en wil je graag dat The Memory Factory jullie helpt bij het plannen, organiseren en/of coördineren van jullie bruiloft?  Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op voor het inplannen van een 
vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

12 + 10 =

LET'S CONNECT

Logo M van The Memory Factory