fbpx

WEDDINGPLANNER DEN HAAG

Trouwen in een tent

Waarom een weddingplanner inschakelen?

Trouwen in Den Haag is leuk! Maar er mag natuurlijk niks mis gaan. Je trouwt tenslotte maar 1 keer. Daarom dus een weddingplanner:

N

Ik wil niet een jaar lang elk weekend aan mijn bruiloft “werken”!

N

Ik heb een plaatje in mijn hoofd hoe het eruit moet komen te zien, maar waar begin ik?

N

Er zijn zoveel mooie trouwlocaties in Den Haag, welke past bij onze wensen?

N

En past alles wel binnen ons trouwbudget?

N

Hoe zorg ik er überhaupt voor dat het geen standaard bruiloft wordt?

N

Er zijn zoveel trouwleveranciers, welke zijn goed en betrouwbaar?

N

Ik wil niet een vriendin vragen als ceremoniemeester, want zij moet ook genieten.

N
Je wilt dat alles goed geregeld is en dat jullie op de dag zelf zonder zorgen kunnen genieten. Hoe doe je dat?
$

Plan een verkenningsgesprek met weddingplanner The Memory Factory in!

Als weddingplanner bezorg ik bruidsparen een onvergetelijke ontspannen dag door ze te ontzorgen bij de planning en organisatie van hun bruiloft. Ik kan de organisatie van de bruiloft van begin tot eind voor jullie uit handen nemen, maar ik kan ook als ceremoniemeester alles op de dag zelf coördineren.  Heb je hulp nodig bij bepaalde onderdelen uit het plan- en organisatieproces, zoals het opstellen van het draaiboek voor jullie bruiloft of de daginvulling? Dan kun je mij inschakelen voor een trouwadviesgesprek.

Trouwen in Den Haag

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Nu moet er een hoop geregeld worden. Jullie willen trouwen in Den Haag, maar op welke locatie(s) en hoe gaat de huwelijksdag eruit zien? Den Haag heeft vele mooie plekjes waar je kunt trouwen en/of je trouwfeest kunt geven. Trouwen in Den Haag is bijzonder, omdat het de enige grote Nederlandse stad is die aan de kust ligt.  Houden jullie van zon, zee en strand? Dan is een toffe strandclub de ideale trouwlocatie. Of geven jullie de voorkeur aan een chique trouwlocatie in het centrum?

trouwen weddingplanner

Verkenningsgesprek (30 min)

Heb je keuzestress? Weddingplanner The Memory Factory kent Den Haag goed en stelt de trouwlocatie voor die bij jullie past met daarbij de beste trouwleveranciers. Ik neem jullie stap voor stap mee in alle keuzes die gemaakt moeten worden, zodat jullie maximaal kunnen genieten van de voorbereidingen en de dag zelf.
Plan een verkenningsgesprek in en samen gaan we onderzoeken hoe Weddingplanner The Memory Factory jullie kan helpen!

Waarom The Memory Factory als weddingplanner Den Haag?

Weddingplanner The Memory Factory heeft al vele bruiloften in Den Haag mogen organiseren, kent daardoor de tofste trouwlocaties en heeft een groot netwerk opgebouwd van betrouwbare trouwleveranciers die kwaliteit leveren. 

Ik vind het belangrijk om een bruiloft te organiseren die echt bij jullie past, met onderdelen waar jullie blij van worden.

Een bruiloft organiseren moet leuk zijn! En op de dag zelf moet je zorgeloos kunnen genieten. Door hulp in te schakelen van een professional kun je genieten van de voorbereidingen. Als gecertificeerd weddingplanner zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. 

Misschien hebben jullie beiden een drukke baan en weinig tijd om daarnaast ook nog een bruiloft van A-Z te plannen en organiseren. Een bruiloft organiseren kost een bruidspaar gemiddeld 285 uur, wat betekent een jaar lang ieder weekend aan je bruiloft werken. Een weddingplanner inhuren bespaart je dus veel tijd. En geld. Want ik onderhandel voor jullie met de leveranciers en vergelijk prijs en kwaliteit. 

Trouwen in een tent

Wat kan ik voor jullie betekenen?

N

Conceptontwikkeling: daginvulling en sfeer van de bruiloft uitwerken

N

Locaties en leveranciers aandragen die passen bij jullie concept en wensen

N

Onderhandelen voor de beste prijs / kwaliteit 

N

Aanspreekpunt voor leveranciers en trouwlocatie

N

Budgetbewaking

N

Begeleiding in de planning: wanneer doe je wat

N

Adviesrol gedurende het hele traject

N

Uitwerken van een draaiboek en deze afstemmen met de locatie en leveranciers

N

Aanspreekpunt bruiloftsgasten in de aanloop naar de bruiloft en op dag zelf

N

Bruiloft coördineren in de rol van ceremoniemeester

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

The Memory Factory staat voor unieke en persoonlijke bruiloften. Niet een bruiloft zoals het hoort, maar een bruiloft die bij jullie past!
Denk jij dat wij een match zijn en wil je graag dat The Memory Factory jullie helpt bij het plannen, organiseren en/of coördineren van jullie bruiloft?  Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op voor het inplannen van een 
vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

10 + 8 =

LET'S CONNECT

Logo M van The Memory Factory