fbpx

WEDDINGPLANNER GOUDA

Trouwen in een tent

Een weddingplanner inhuren, waarom?

Er zijn diverse redenen waarom aanstaande bruidsparen die in Gouda willen trouwen een weddingplanner inhuren. Herkennen jullie je in één van onderstaande redenen, dan is een weddingplanner inhuren een goed idee!

N

Door jullie drukke leven hebben jullie weinig tijd om de bruiloft tot in de puntjes te regelen.

N

Er moet veel geregeld worden, maar waar begin je?

N

Welke trouwlocatie in Gouda past bij jullie bruiloftswensen?

N

Hebben jullie voldoende budget om al die wensen waar te maken? 

N

De bruiloft moet persoonlijk en uniek zijn, maar hoe realiseer je dat?

N

Waar vind je de trouwleveranciers die bij jullie bruiloft passen?

N

Je wilt dat al je vrienden en familie genieten en niemand aan het werk zetten op de dag zelf als ceremoniemeester.

N

Je wilt genieten maar hebt stress want je bent bang dat je dingen bent vergeten te regelen of dat er op de dag zelf dingen mis gaan.

Als weddingplanner bezorg ik bruidsparen een onvergetelijke ontspannen dag door ze te ontzorgen bij de planning en organisatie van hun bruiloft. Je kunt mij inhuren om de organisatie van de gehele bruiloft uit handen te nemen. Ik draag o.a. toffe leveranciers aan en jullie maken de keuze. Ook kun je mij inhuren als ceremoniemeester om ervoor te zorgen dat de bruiloft op rolletjes loopt. Heb je enkel hulp nodig bij bijvoorbeeld het bepalen van jullie thema voor de bruiloft, het vinden van de perfecte trouwlocatie of het opstellen van het draaiboek? Dan kun je mij inschakelen voor een trouwadviesgesprek. Plan een verkenningsgesprek met The Memory Factory in! 

Trouwen in Gouda

Trouwen in mijn stadje Gouda, wat een goede keuze! Ik ben een beetje bevooroordeeld, want Gouda is de stad waar ik woon en die ik op mijn duimpje ken. Zelf ben ik ook getrouwd in Het Oude Stadhuys van Gouda, een prachtig monumentaal pand wat midden in het sfeervolle, historische stadshart van Gouda staat. Wil je meer een moderne stoere uitstraling, maar wel  op een historische locatie in het centrum van Gouda trouwen? Dan is de Lichtfabriek wat voor jullie. Gouda ligt in het Groene Hart en is omringt door vele landelijke trouwlocaties, waar je buiten kan trouwen op een weiland of in een mooie tuin. Kortom keuze genoeg!

trouwen weddingplanner

Verkenningsgesprek (30 min)

Wat voor een bruiloft past echt bij jullie en hoe ga je van al die voorbereidingen een feestje maken? Want een bruiloft organiseren kost veel tijd en het moet natuurlijk wel leuk blijven, zonder al teveel stress. Weddingplanner The Memory Factory kan jullie ontzorgen! 
Plan een verkenningsgesprek in en samen gaan we onderzoeken hoe Weddingplanner The Memory Factory jullie kan helpen!

The Memory Factory is de weddingplanner in Gouda

Als weddingplanner Gouda ken ik alle mooie trouwlocaties en bijzondere plekjes in Gouda, want ik ben in Gouda gevestigd en heb al vele bruiloften in Gouda mogen organiseren. Samen met mijn grote netwerk van betrouwbare trouwleveranciers realiseren wij jullie droombruiloft! 

Ik vind het belangrijk dat jullie persoonlijkheden terug komen in de dag. Daarom plan ik altijd een uitgebreid kennismakingsgesprek waarin ik goed luister naar jullie wensen en wat jullie blij maakt. Dit verwerk ik in mijn concept wat een unieke daginvulling schetst van jullie droombruiloft. 

Maximaal genieten van jullie grote dag? Ik plan je wedding van A tot Z. Dus geen zorgen of je zaken over het hoofd ziet of niet goed geregeld zijn. Als gecertificeerd weddingplanner zorg ik dat overal aan gedacht is en dat de bruiloft volgens het vooraf doorgesproken draaiboek verloopt. Zo kunnen jullie maximaal genieten van alle voorbereidingen en op de dag zelf. 

Wanneer je weinig tijd hebt vanwege een drukke baan of een druk leven, dan is een weddingplanner een uitkomst. Het bespaart je 285 uur, want dat is het gemiddelde wat bruidsparen aan hun bruiloft besteden. Omgerekend is dat ieder weekend aan je bruiloft besteden.

Een weddingplanner kost geld, maar kan je ook geld besparen. Door kennis en ervaring heb ik geleerd wat een juiste prijs/kwaliteit verhouding is voor de diverse trouwleveranciers. Daarnaast heb ik jaren als Sales- en Eventmanager gewerkt en zet mijn onderhandelskills in om voor jullie de beste prijs te krijgen. 

Trouwen in een tent

Wat zijn de taken van een weddingplanner?

N

Op basis van jullie wensen en persoonlijkheden, werk ik een concept uit waarin jullie droombruiloft staat omschreven

N

Ik draag trouwlocaties en trouwleveranciers aan die bij dit concept passen

N

Contractonderhandeling met trouwleveranciers

N

Contactpersoon voor trouwleveranciers en trouwlocatie

N

Budgetbewaking

N

Begeleiding en bewaking van de to do’s

N

Trouwadvies in de aanloop naar jullie bruiloft

N

Draaiboek opstellen en afstemmen met alle trouwleveranciers en de trouwlocatie

N
Communicatie gasten over zaken als dagprogramma, vervoer, parkeermogelijkheden, dresscode, cadeauwensen, speeches, dieetwensen etc.
N

Ceremoniemeester op de bruiloft

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

The Memory Factory staat voor unieke en persoonlijke bruiloften. Niet een bruiloft zoals het hoort, maar een bruiloft die bij jullie past!
Denk jij dat wij een match zijn en wil je graag dat The Memory Factory jullie helpt bij het plannen, organiseren en/of coördineren van jullie bruiloft?  Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op voor het inplannen van een 
vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

14 + 3 =

LET'S CONNECT

Logo M van The Memory Factory