fbpx

WEDDINGPLANNER ROTTERDAM

Trouwen in een tent

Waarom een weddingplanner inhuren?

Trouwen in Rotterdam is te gek! Maar herken je jezelf in één van onderstaande punten, dan adviseer ik je om een weddingplanner in te schakelen!
N
Je hebt een druk leven en geen tijd om daarnaast ook nog eens een bruiloft van A-Z te plannen en organiseren?
N
Je hebt een idee over hoe je bruiloft eruit moet komen te zien, maar hoe ga je dat realiseren?
N
Welke toffe trouwlocatie in Rotterdam past bij jullie droombruiloft?
N
Hebben jullie voldoende budget voor hetgeen wat jullie willen?
N
Het moet een bruiloft worden die typisch jullie is, maar hoe?
N

Je ziet door de bomen het bos niet meer zoveel aanbod van trouwleveranciers is er.

N
Alle gasten moeten maximaal genieten dus je wilt niet je beste vriend of zus vragen als ceremoniemeester.
N
Je bent bang dat niet alles goed geregeld is voor de bruiloft en dat er iets mis zal gaan.
$

Plan een verkenningsgesprek met weddingplanner The Memory Factory in!

Als weddingplanner bezorg ik bruidsparen een onvergetelijke ontspannen dag door ze te ontzorgen bij de planning en organisatie van hun bruiloft. Ik kan jullie volledig ontlasten door de bruiloft van A-Z uit handen te nemen. Jullie bepalen de leveranciers nadat ik ze voor jullie heb geselecteerd. Je kunt mij ook inhuren als ceremoniemeester voor op de dag zelf. Middels trouwadviesgesprekken kan ik jullie adviseren over bijvoorbeeld het vinden van de perfecte trouwlocatie, het bepalen van de daginvulling en het opstellen van een draaiboek.

Trouwen in Rotterdam

Er is heel veel aanbod wanneer je wilt trouwen in Rotterdam. Voor ieder wat wils, maar het zorgt ook wel voor keuzestress. Rotterdam heeft namelijk enorm veel mooie trouwlocaties. Je kunt kiezen voor een authentieke locatie; één van Rotterdams historische panden, of voor een moderne locatie aan de Maas waar jullie en jullie bruiloftsgasten per watertaxi arriveren.  Of  wat dacht je van jullie bruiloft vieren op 1000 meter hoogte met een waanzinnig uitzicht over Rotterdam? Er is genoeg keuze! En dan hebben we het nog niet eens over alle andere trouwleveranciers die geregeld moeten worden, zoals een fotograaf, een DJ of band, een visagist, trouwvervoer, de bruidstaart, catering, een trouwambtenaar……

trouwen weddingplanner

Verkenningsgesprek (30 min)

Help! Waar vind je die toffe trouwleveranciers die bij jullie droombruiloft passen en hoe en wanneer ga je alles regelen, zonder stress? Je bruiloft organiseren moet wel leuk blijven! Heb je hulp nodig bij het plannen en organiseren van jullie bruiloft? Plan een verkenningsgesprek in en samen gaan we onderzoeken hoe Weddingplanner The Memory Factory jullie kan helpen!

Toegevoegde waarde van The Memory Factory

Weddingplanner The Memory Factory heeft al vele bruiloften in Rotterdam mogen organiseren, kent daardoor de meest mooie trouwlocaties en heeft een groot netwerk opgebouwd van betrouwbare trouwleveranciers die kwaliteit leveren. 

Niet een bruiloft zoals het hoort maar een bruiloft die bij jullie past. Dat is waar ik voor sta. Dus ik vind het belangrijk jullie goed te leren kennen en jullie persoonlijkheden en wensen door te voeren in de daginvulling van jullie bruiloft. 

Je bruiloft organiseren moet iets van jullie beiden zijn, en moet leuk zijn. Het moet geen stress opleveren, omdat je er eigenlijk geen tijd voor hebt of zin in hebt. Weddingplanner The Memory Factory maakt van alle voorbereidingen een feestje door structuur in het organisatieproces in te brengen, door de vele keuzes die er zijn in te perken tot een beperkte keuze maar wel een keuze die bij jullie past. Zo kunnen jullie lekker genieten van alle voorbereidingen en weet je zeker dat alles perfect geregeld is voor de bruiloft. 

Als gecertificeerd weddingplanner die bekend is in Rotterdam kan ik jullie een hoop tijd (een bruiloft organiseren kost gemiddeld 285 uur!), maar ook geld besparen. Ik heb veel ervaring in de sales en het organiseren van events en weet waar allemaal rekening mee te houden bij de organisatie van een event. Ik onderhandel voor jullie met trouwleveranciers voor de beste prijs/kwaliteit verhouding en houd jullie budget in de gaten. 

Trouwen in een tent

Taken weddingplanner The Memory Factory

N
Uitwerken van een concept: een unieke daginvulling gebaseerd op jullie wensen
N
Vinden van de perfecte trouwlocatie en trouwleveranciers
N
Onderhandelen met leveranciers over prijs en contract
N
Aanspreekpunt voor alle trouwleveranciers en trouwlocatie
N
Bewaken van het vooraf bepaalde budget
N

Begeleiding in regelzaken en trouwadvies in het gehele traject

N
Draaiboek opstellen en afstemmen met alle leveranciers en de trouwlocatie
N
Communicatie gasten over zaken als dresscode, cadeauwensen, speeches, dieetwensen etc.
N
Rol van ceremoniemeester op de bruiloft

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

The Memory Factory staat voor unieke en persoonlijke bruiloften. Niet een bruiloft zoals het hoort, maar een bruiloft die bij jullie past! Denk jij dat wij een match zijn en wil je graag dat The Memory Factory jullie helpt bij het plannen, organiseren en/of coördineren van jullie bruiloft?  Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op voor het inplannen van een  vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

5 + 13 =

LET'S CONNECT

Logo M van The Memory Factory