the-memory-factory-logo-menu

WEDDINGPLANNER

 

Een goed georganiseerde bruiloft die bij jullie past

Veel mensen denken dat het inhuren van een weddingplanner een overbodige luxe is. Maar waarom schakel je wel een professional in voor bijvoorbeeld het opknappen van je huis, en zou je dit niet doen voor de mooiste dag van jullie leven? Je trouwt als het goed is maar 1x, je kunt deze dag dus niet over doen. Dan moet het toch perfect zijn?


Uit onderzoek blijkt dat het organiseren van een gemiddelde bruiloft zo’n 285 uur kost. Met mijn grote netwerk aan betrouwbare toffe leveranciers en mijn ruime ervaring met het plannen en organiseren van bruiloften kan ik jullie veel tijd besparen. Daarnaast is het wel zo relaxed dat je altijd op iemand terug kunt vallen. Als gecertificeerd en ervaren weddingplanner weet ik waar allemaal op gelet moet worden om jullie een stressloze dag te kunnen bezorgen. 

Wanneer schakel je The Memory Factory in?

 

Je ziet als een berg tegen het plannen en organiseren van jullie bruiloft of evenement op.
Focus je op wat jou gelukkig maakt! Ik neem alle zorgen omtrent het evenement uit handen, zowel de maanden voor de grote dag, als op de dag zelf. Geen stress voor jullie, maar onbezorgd genieten! Jullie bepalen, ik voer het uit!
Door je veel te drukke leventje ben je niet in de gelegenheid om ook nog eens je bruiloft of evenement goed te plannen en te organiseren.
Ik kan jullie geheel ontzorgen en de totale planning en organisatie uit handen nemen, waardoor je veel tijd bespaart. Door mijn kennis en ervaring zie ik geen detail over het hoofd.
Je wilt een fantastische bruiloft of een geweldig evenement neerzetten die bij jullie past.
Ik luister naar wat jullie belangrijk vinden en vertaal dat naar een unieke en creatieve daginvulling inclusief bijpassende styling welke in het teken staat van jullie mooiste herinneringen.
Je wilt de leukste leveranciers, waar vind je die?
Ik heb connecties met de tofste en beste leveranciers en ben op de hoogte van de laatste trends op de markt.
Je hebt een bepaald budget in gedachten en vindt het lastig om een uniek evenement te organiseren binnen dit budget.
Ik vergelijk prijs en kwaliteit van leveranciers met elkaar en onderhandel voor de beste prijs. Daarnaast bewaak ik jullie budget.
Je wilt dat al je gasten een onvergetelijke dag beleven en geen enkel moment moeten missen omdat zij de verantwoordelijke taak als ceremoniemeester hebben.
Ik zorg er als professioneel ceremoniemeester voor dat jullie en jullie gasten zich nergens zorgen om hoeven te maken en niets te kort komen op jullie dag.
Een weddingplanner ontzorgt vooral de bruid

Ja?

Als je één van bovenstaande redenen met ‘ja’ kunt beantwoorden, dan is het inschakelen van een weddingplanner zeker de moeite waard! 

Als weddingplanner kan ik jullie van A-Z ontzorgen bij de planning en organisatie van jullie bruiloft. Heb je hulp nodig bij bepaalde onderdelen uit het organisatieproces, kijk dan eens bij Advies op Maat.

N

Uitwerken van een concept: een unieke daginvulling welke in het teken staat van jullie wensen en alles wat jullie happy maakt.

N

Advies locatie en van de beste leveranciers die passen bij jullie concept

N

Contractonderhandeling leveranciers

N

Aanspreekpunt voor leveranciers

N

Bewaken van het budget

N

Complete begeleiding en adviserende rol in de aanloop naar jullie bruiloft

N

Opstellen van een draaiboek

N

Ceremoniemeester op de dag zelf

Wil je een onvergetelijke unieke dag met de beste leveranciers, een dag die echt bij jullie past? Als jullie weddingplanner neem ik de planning en organisatie uit handen zodat jullie onbezorgd kunnen genieten.

MEER WETEN?

Ik wil graag met jullie praten over alle mogelijkheden om jullie trouwdag of event tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Nieuwsgierig geworden? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!

1 + 5 =

LET'S CONNECT

Logo M van The Memory Factory