fbpx
the-memory-factory-logo-menu

WEDDINGPLANNER

Een goed georganiseerde bruiloft die bij jullie past

trouwen weddingplanner

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Jullie willen samen met jullie vrienden en familie de liefde vieren door het organiseren van een onvergetelijke bruiloft. Zo eentje waar vrienden en familie nog lang over zullen napraten. Maar voor een bruiloft moet er heel wat geregeld worden: van een trouwlocatie tot een trouwfotograaf. Maar ook details zoals de trouwdecoratie, de trouwauto, het bruidsboeket en nog veel meer. Waar moeten jullie beginnen? Welke leverancier is betrouwbaar en past bij jullie trouwdag? En….wanneer gaan jullie dit alles regelen?

Wisten jullie dat het organiseren van een gemiddelde bruiloft zo’n 285 uur kost?  Dat komt neer op een jaar lang elk weekend tijd vrij maken om jullie droombruiloft te regelen. Hebben jullie daar tijd voor? 

Waarom een weddingplanner?

Als weddingplanner neem ik de planning en organisatie van jullie bruiloft uit handen, zodat jullie optimaal kunnen genieten van alle voorpret en onbezorgd kunnen genieten op jullie trouwdag. Met mijn grote netwerk aan betrouwbare toffe leveranciers en mijn ruime ervaring met het plannen en organiseren van bruiloften kan ik jullie veel tijd besparen. Daarnaast is het wel zo relaxed dat je altijd op iemand terug kunt vallen. Als gecertificeerd en ervaren weddingplanner weet ik waar allemaal op gelet moet worden om jullie een stressloze onvergetelijke dag te kunnen bezorgen.

Ik schreef een blog met 10 redenen waarom een weddingplanner in te schakelen voor het organiseren van jullie bruiloft!

Trouwkaart

Wanneer schakel je The Memory Factory in?

Je ziet als een berg tegen het plannen en organiseren van jullie bruiloft of evenement op.
Focus je op wat jou gelukkig maakt! Ik neem alle zorgen omtrent het evenement uit handen, zowel de maanden voor de grote dag, als op de dag zelf. Geen stress voor jullie, maar onbezorgd genieten! Jullie bepalen, ik voer het uit!
Door je veel te drukke leventje ben je niet in de gelegenheid om ook nog eens je bruiloft of evenement goed te plannen en te organiseren.
Ik kan jullie geheel ontzorgen en de totale planning en organisatie uit handen nemen, waardoor je veel tijd bespaart. Door mijn kennis en ervaring zie ik geen detail over het hoofd.
Je wilt een fantastische bruiloft of een geweldig evenement neerzetten die bij jullie past.
Ik luister naar wat jullie belangrijk vinden en vertaal dat naar een unieke en creatieve daginvulling inclusief bijpassende styling welke in het teken staat van jullie mooiste herinneringen.
Je wilt de leukste leveranciers, waar vind je die?
Ik heb connecties met de tofste en beste leveranciers en ben op de hoogte van de laatste trends op de markt.
Je hebt een bepaald budget in gedachten en vindt het lastig om een uniek evenement te organiseren binnen dit budget.
Ik vergelijk prijs en kwaliteit van leveranciers met elkaar en onderhandel voor de beste prijs. Daarnaast bewaak ik jullie budget.
Je wilt dat al je gasten een onvergetelijke dag beleven en geen enkel moment moeten missen omdat zij de verantwoordelijke taak als ceremoniemeester hebben.
Ik zorg er als professioneel ceremoniemeester voor dat jullie en jullie gasten zich nergens zorgen om hoeven te maken en niets te kort komen op jullie dag.
Trouwen in een tent

Wat doet een weddingplanner?

Als je één van bovenstaande redenen met ‘ja’ kunt beantwoorden, dan is het inschakelen van een weddingplanner zeker de moeite waard! 

Wat kan Weddingplanner The Memory Factory voor jullie betekenen?

N

Uitwerken van een concept: een unieke daginvulling welke in het teken staat van jullie wensen en alles wat jullie happy maakt.

N

Advies locatie en van de beste leveranciers die passen bij jullie concept

N

Contractonderhandeling leveranciers

N

Aanspreekpunt voor leveranciers en locatie

N

Bewaken van het budget

N

Complete begeleiding en adviserende rol in de aanloop naar jullie bruiloft

N

Opstellen van een draaiboek en afstemmen met alle leveranciers en de locatie

N

Aanspreekpunt gasten

N

Ceremoniemeester op de dag zelf

Hebben jullie slechts hulp nodig bij bepaalde onderdelen uit het organisatieproces of willen jullie alleen advies, kijk dan eens bij Advies op Maat. Ik kan jullie voorzien van handige tips en praktische hulp!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

The Memory Factory staat voor unieke en persoonlijke bruiloften. Niet een bruiloft zoals het hoort, maar een bruiloft die bij jullie past!
Denk jij dat wij een match zijn en wil je graag dat The Memory Factory jullie helpt bij het plannen, organiseren en/of coördineren van jullie bruiloft?  Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op voor het inplannen van een 
vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

6 + 13 =

LET'S CONNECT

Logo M van The Memory Factory