WEDDINGPLANNER

zorgeloos genieten op jouw eigen unieke bruiloft

Veel mensen denken dat alleen de rich and famous van een weddingplanner gebruik kunnen maken. Dat was vroeger misschien zo, maar tegenwoordig is het betaalbaarder dan je denkt en maakt 10% van de aanstaande bruidsparen gebruik van een weddingplanner. De verwachting is dat dit in de toekomst alleen nog maar gaat groeien. Niet zo gek eigenlijk, want waarom schakel je wel een professional in voor bijvoorbeeld het opknappen van je huis, en zou je dit niet doen voor de mooiste dag van jullie leven? Je trouwt als het goed is maar 1x, je kunt deze dag dus niet over doen. Dan moet het toch perfect zijn?

Wanneer schakel je The Memory Factory in?

Je ziet als een berg tegen het plannen en organiseren van jullie bruiloft of evenement op.
Focus je op wat jou gelukkig maakt! Ik neem alle zorgen omtrent het evenement uit handen, zowel de maanden voor de grote dag, als op de dag zelf. Geen stress voor jullie, maar onbezorgd genieten! Jullie bepalen, ik voer het uit!
Door je veel te drukke leventje ben je niet in de gelegenheid om ook nog eens je bruiloft of evenement goed te plannen en te organiseren.

Ik kan jullie geheel ontzorgen en de totale planning en organisatie uit handen nemen, waardoor je veel tijd bespaart. Door mijn kennis en ervaring zie ik geen detail over het hoofd.

Je wilt een fantastische bruiloft of een geweldig evenement neerzetten die bij jullie past.
Ik luister naar wat jullie belangrijk vinden en vertaal dat naar een unieke en creatieve daginvulling inclusief bijpassende styling welke in het teken staat van jullie mooiste herinneringen.
Je wilt de leukste leveranciers, maar weet niet wat er allemaal op de markt is.
Ik heb connecties met de tofste en beste leveranciers en ben op de hoogte van de laatste trends op de markt.
Je hebt een bepaald budget in gedachten en vindt het lastig om een uniek evenement te organiseren binnen dit budget.
Ik vergelijk prijs en kwaliteit van leveranciers met elkaar en onderhandel voor de beste prijs. Daarnaast bewaak ik jullie budget.
Je wilt dat al je gasten een onvergetelijke dag beleven en geen enkel moment moeten missen omdat zij de verantwoordelijke taak als ceremoniemeester hebben.

Ik zorg er als professioneel ceremoniemeester voor dat jullie en jullie gasten zich nergens zorgen om hoeven te maken en niets te kort komen op jullie dag.

Ja?

Als je één van bovenstaande redenen met ‘ja’ kunt beantwoorden, dan is het inschakelen van een weddingplanner zeker de moeite waard! Maar wat kun je nu van mij verwachten? Hierbij mijn taken op een rijtje. Jullie bepalen wat ik voor jullie uit handen neem:

N

Uitwerken van een concept: een unieke en creatieve daginvulling welke in het teken staat van jullie mooiste herinneringen

N

Zoeken van de beste leveranciers die passen bij jullie concept

N

Onderhandelen voor een scherpe prijs met leveranciers

N

Aanspreekpunt voor leveranciers

N

Bewaken van het budget

N

Opstellen van een draaiboek

N

Adviserende rol

 

MEER WETEN?

Ik wil graag met jullie praten over alle mogelijkheden om jullie trouwdag of event tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Nieuwsgierig geworden? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!

13 + 9 =

LET'S CONNECT