fbpx

Daar staan jullie dan als getrouwd stel. Wie had ooit gedacht dat jullie – het vrije, trendy koppel dat vooral niet burgerlijk wil zijn – elkaar ooit het jawoord zou geven.

Jullie houden van een vrij en ongedwongen leven en vooral je eigen gang kunnen gaan is prioriteit nummer één. Spontane nachtelijke wandelingen, road trips met jullie oude Peugeot, niets is te gek en ‘genieten van het leven’ doen jullie iedere dag. Een 9 tot 5 baan? Niks voor jullie. Dat jullie ooit zoiets ‘burgerlijks’ zouden doen als trouwen, had niemand in jullie omgeving verwacht. Maar toch, je partner ging op de knieën en jij zei volmondig ja op het aanzoek. Maar dat jullie bruiloft niet in een standaard trouwzaal moest zijn, dat stond vanaf moment één vast!

En ja, nu zijn jullie dan officieel getrouwd op een prachtige paardenboerderij tussen de strobalen, stallen en oude boerenschuren. Uiteraard wel helemaal omgetoverd tot een echte huwelijkssetting. Een perfect plaatje!

Denk je aan Bohemian – ook wel Boho genoemd – dan denk je aan vrijheid, artistiek, optimisme en natuur. En bij een Ranch aan een enorm stuk land met grazend vee. Omschrijven vrienden jullie ook als relaxt en laidback en past een traditionele bruiloft niet bij jullie? Laat je dan inspireren door deze Bohemian Ranch Wedding!

Bruiloft organiseren

Natuurlijke tinten voor jullie ceremoniesetting

De huwelijksceremonie is natuurlijk het belangrijkste gedeelte van een prachtige trouwdag. Geef jullie Bohemian Ranch Wedding een landelijke look door vooral natuurlijke tinten te gebruiken. Denk aan strobalen, hout, riet en rotan. In combinatie met bijvoorbeeld een dieprode kleur creëer je naast de niet te opvallende landelijke kleuren ook nog eens een warme, moderne en romantische look.

Bohemian bruiloft tussen de hooibalen

Beeld: Uliana Kochneva

Jullie trouwstoelen? Opvallende rotan peacock stoelen! Chic, een natuurlijke look, stevig en comfortabel, deze stoel heeft alles in zich om het plaatje compleet te maken.

Peacock stoelen voor bruiloft

Beeld: Uliana Kochneva

De Effortless Chic look

Laat in jullie trouwkleding een vleugje Bohemian Ranch terug komen met een ‘Effortless Chic’ look. Beter dan deze Engelse tekst kan ik deze stijl niet omschrijven: “Effortlessly chic style looks like wearing the first outfit you tried on that morning AND feeling great in it all day.”

Dus geen standaard driedelig maatpak, maar de juiste mix & match van items. Bijvoorbeeld een hip jasje in vintage stijl, gecombineerd met een verkorte pantalon en hippe sneakers. Denk – om in de ‘Ranch stijl’ te blijven – voor de bruid ook aan een Western jasje met franjes.

Bruidegom met een effortless chic look

Beeld: Uliana Kochneva

Bruid met Western jasje met franjes

Beeld: Uliana Kochneva

Bloemen als trouwdecoratie

Geen Bohemian Ranch Wedding zonder een vleugje groen en veel bloemen. Laat de natuur terug komen in het geheel, in de decoratie, het drukwerk en de bruidstaart.

Bruidsboeket voor een Bohemian bruiloft

Beeld: Uliana Kochneva

Bruidstaart met bloemen voor een Bohemian bruiloft

Beeld: Uliana Kochneva

Een bruiloftsdiner aan lange houten tafels

Dineren met de gasten doe je aan lange houten tafels. Gebruik tafellopers met franjes, gebruik ook hier weer bloemen en maak het af met een paar mooie kleine vaasjes en kaarsjes.

Diner bruiloft aan een lange houten tafel

Beeld: Uliana Kochneva

Hulp nodig bij het organiseren van jullie eigen Bohemian Ranch Wedding? Als weddingplanner en ceremoniemeester van The Memory Factory help ik jullie graag! Neem gerust contact met mij op via info@thememoryfactory.nl

Styled Shoot

Deze styled shoot vond plaats bij het Ruiterhuys in Castricum. Het Ruiterhuys is gevestigd in een traditioneel gebouwde houten schuur en is landelijk en stoer ingericht. Via de paardenstallen loop je naar de hooikamer waar je met gasten kunt dineren aan lange houten tafels. Naast de hooikamer zit een hooischuur met een grote tent erin, houtsnippers op de grond en veel hooibalen, waar getrouwd kan worden onder een houten prieel.

Deze leveranciers werkten mee aan de styled shoot:

Weddingplanner: The Memory Factory | Fotograaf: Uliana Kochneva Photography | Makeup & Hair: Beautiful Morning | Stylist: Fig and Forest | Styling items: Madame Petite | Jurk: Hip! Weddingdesign | Videograaf: Videodynamics | Bruidstaart: Bluebird Rotterdam | Sieraden: Atelier Luz | Stationary: Travesí Design | Bloemen: Blooming by Diana | Trouwpak: House of Dapper | Locatie: Het Ruiterhuys | Model bruidegom: Marciano Metz | Model bruid: Merle Tap

Trouwen op een paardenboerderij

Beeld: Uliana Kochneva

Meer trouwinspiratie?

Wil je meer trouwinspiratie opdoen, volg mij dan op Instagram of like mijn pagina op Facebook. Kan ik je ergens mee helpen? Neem dan gerust eens contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.