fbpx
Wanneer je jouw bruiloftsdiner plant kun je natuurlijk gaan voor de standaard borden en bestek die de trouwlocatie je aanbiedt. Maar veel gaver is het om hier je eigen inbreng in te hebben. Er zijn diverse gespecialiseerde verhuurbedrijven, maar ook bruiloft stylisten die van de tafeldecoratie voor je bruiloft echt iets geweldigs kunnen maken. Wij hebben ter inspiratie alvast 5 mooie opties voor de tafelstyling voor je op een rijtje gezet.
Bruiloft organiseren

1. Tafelstyling met rotan, groentinten en een vleugje goud

Bruidsmeisjes in kleurenthema bruiloft
Je laat je bruiloftsgasten chique dineren aan een ronde tafel met goudkleurig bestek en zeegroene borden op een kraakwit tafellaken met een mooi boeket in het midden van subtiele lichtroze rozen, enkele groene takken en witte bloemen. Om het geheel af te maken kies je voor mooie placemats van rotan, goudkleurig bestek, een unieke servetring met een eucalyptus takje erin gestoken en waxinelichtjes in glaasjes. Het uitgangspunt is een subtiel kleurenpallet van pasteltinten (roze) en groentinten.
Ideeën voor thema bruiloft

Beeld: Totem Fotografie
Tafeldecoratie: In Style Styling & Decoraties

2. Bruiloft tafelstyling in Bohemian stijl

Diner bruiloft aan een lange houten tafel

Wil jij gaan voor een bruiloft in Bohemian stijl of een bruiloft met een landelijk tintje? Dan is dit de perfecte decoratie voor het diner op je bruiloft. Natuurlijke materialen en kleuren, gecombineerd met een subtiele dieprode kleur in de details. Denk voor deze stijl ook aan tafellopers met franjes en aan enkele takken pluizig gedroogd pampasgras als tafeldecoratie voor je bruiloft. Ook de pauwstoelen kunnen aan tafel bij een Bohemian bruiloft eigenlijk niet ontbreken.

Bloemen als bruiloft styling en decoratie
Originele bruiloft decoratie

Beeld: Uliana Kochneva Photography
Decoratie items: Madame Petite
Styling: Fig and Forest

3. Tafeldecoratie voor een industriële bruiloft

Stoere styling voor diner op bruiloft
Organiseer jij een stoere urban bruiloft op een industriële trouwlocatie, zoals een oude fabriek, dan bestaat de perfecte tafeldecoratie uit kandelaars met lange zwarte kaarsen, groene vetplanten en losse bloemen in bierflessen.

Het diner wordt verzorgd aan een robuuste tafel, waarbij houten planken als onderborden fungeren en zwart bestek en zwarte borden worden gebruikt, waardoor de dinersetting een stoere uitstraling heeft. De groene servetten, de bloemen en planten en de kaarsen zorgen voor een intieme, romantische en warme sfeer.

Industriële bruiloft met bierflessen als bloemenvaasjes

Beeld: Stance Photography
Decoratie items: Weddingdeco
Styling: Limerence Styling

4. Tafeldecoratie voor je bruiloft met bloemen

Bruidsmeisjes in kleurenthema bruiloft
Wil jij je tafelstyling eenvoudig hebben, maar wel opvallend? Kies dan voor een lange tafelloper met daarop, over de hele lengte, eucalyptus met daarin bloemen gestoken. Zo heb je snel en eenvoudig een unieke en bovenal mooie setting gecreëerd.

Beeld: Carlyne Fotografie

5. Een perfecte combinatie van kleuren

Bruidsmeisjes in kleurenthema bruiloft
Deze tafelstyling geeft echt een perfecte combinatie van kleuren en elementen. Kandelaars in verschillende hoogtes laten kaarsen er extra uitspringen als opvallend detail. De borden in blauwgrijze tinten op een ronde houten onderzetter en daaronder weer een chiffon als tafelloper, maken dit tot een unieke combinatie. Het goudkleurige bestek, maakt het plaatje pas helemaal af.
Bruidsmeisjes in kleurenthema bruiloft

Beeld: Love Rules
Tafeldecoratie: In Style Styling & Decoraties

Meer trouwinspiratie?

Wil je meer trouwinspiratie opdoen, volg mij dan op Instagram of like mijn pagina op Facebook. Denk jij dat wij een match zijn en wil je graag dat The Memory Factory jullie helpt bij het plannen, organiseren en/of coördineren van jullie bruiloft?