fbpx

Wanneer je aan het fantaseren bent over je bruiloft heb je vast een bepaald beeld in gedachten van hoe jullie droombruiloft eruit moet komen te zien. Tafels die prachtig gestyled zijn met tafellinnen en een mooi servies, bijpassende bruiloft decoratie zoals vaasjes met bloemen erin, een mega gave ceremoniesetting met gave stoelen en bankjes en mooie sfeerverlichting. Het zijn vaak items die je eenmalig gebruikt, dus je wilt waarschijnlijk niet alle bruiloft artikelen moeten kopen. Er zijn dan ook vele toffe bedrijven waar je jouw bruiloftartikelen en trouwdecoratie voor een dag kunt huren.

Bruiloft organiseren

Backdrop huren voor je bruiloft

Die mooie achtergrond voor jullie ceremonie. Het perfecte plaatje. Zie je het al helemaal voor je? Er zijn talloze bedrijven die gave backdrops verhuren. Google eens op “backdrop bruiloft” en je vindt diverse ideeën, tips en soorten. The Memory Factory kan jou ook in contact brengen met stylisten die de mooiste backdrops verhuren of kunnen creëren.

Backdrop trouwen op het strand

Meubels huren voor de bruiloft

Ook meubels voor je bruiloft ga je natuurlijk niet speciaal voor één dag kopen, maar een gave setting creëren met ceremoniestoelen, bankjes of poefjes wil je natuurlijk wel. Bijvoorbeeld een toffe oudroze tweezitsbank met een vintage look en koperkleurige rand of twee erg gave strak vormgegeven witte lederen designstoelen. Bij het huren van bruiloftartikelen is echt van alles mogelijk!

Tip! Stem van tevoren wel eerst af met de trouwlocatie wat er allemaal kan en vooral ook niet kan qua eigen meubilair en styling items. Of misschien heeft de locatie zelf al een mooi aanbod staan of leveranciers die ze aanbevelen.

Huwelijksceremonie op het strand in vintage stijl

Spelletjes voor je bruiloft

Een paar spelletjes kunnen een extra dimensie geven aan jullie grote dag. Denk aan oud-Hollandse spellen, ringwerpen (letterlijk!) of spellen om de kinderen te vermaken. Ook deze spellen gebruik je waarschijnlijk maar één keer en je kunt deze bruiloftartikelen dus het beste huren.

En nog meer…

Lichtletters, kussens, tapijten, complete photobooths je kunt het zo gek niet bedenken of het is te huur. Natuurlijk ga je even googlen om te kijken wat er allemaal te vinden is. Maar let op! Er is echt ontzettend veel leuks. Het is handig om je vast te houden aan een bepaald thema voor de bruiloft. Dat geeft houvast en maakt keuzes maken eenvoudiger.  

Photobooth tips voor je bruiloft

Bruiloft Stylist inhuren

Heb je er moeite mee om eenheid te krijgen in de styling op jullie bruiloft? Daar kan een bruiloft stylist voor zorgen! Een bruiloft stylist zorgt er namelijk voor dat de bruiloft styling past bij de trouwlocatie, bij de stijl en/of het thema dat jullie gekozen hebben en bovendien bij jullie als koppel.

The Memory Factory focust zich 100% op de planning en organisatie van jullie bruiloft. Daarom werken wij samen met ervaren bruiloft stylisten die passie hebben voor hun vak, op de hoogte zijn van de laatste trends en dat sfeerbeeld wat jullie in gedachten hebben tot leven kunnen brengen. Middels een persoonlijk gesprek kunnen jullie al jullie wensen en ideeën delen, denkt de bruiloft stylist met jullie mee, geeft stylingadvies en maakt een stylingplan op met een op maat gemaakte offerte.

Op de trouwdag zelf neemt de bruiloft stylist alle bruiloft decoratie, meubilair en verlichting mee naar de trouwlocatie, brengt het stylingplan tot leven en ruimt alles ook weer netjes na de bruiloft op. Jullie gasten zullen onder de indruk zijn van hoe mooi de trouwlocatie eruit ziet!

Meer trouwinspiratie?

Wil je meer trouwinspiratie opdoen, volg mij dan op Instagram of like mijn pagina op Facebook. Denk jij dat wij een match zijn en wil je graag dat The Memory Factory jullie helpt bij het plannen, organiseren en/of coördineren van jullie bruiloft?